0

Lakáshitel információk

Lakáshitel információk összegyűjtése a lakáshitel igénylés első és egyik legfontosabb része. Lakáshitel információt szerezhetünk a bankok és hitelintézetek honlapjáról, ami ugyan kényelmes megoldás, de mindenképpen érdemes személyesen befáradni mindig a fiókba, hogy fel tudjuk tenni a kérdéseinket, melyet ott az igénylés előtt jutnak eszünkbe, de otthon a weboldalról nem kapnánk meg a szükséges információt

Milyen lakáshitel információkra lehet szükségünk? Először is tudnunk kell, hogy mekkora az általunk maximálisan felvehető lakáshitel összege. A másik ami fontos, hogy ha már megvan az összeg nagysága, akkor ahhoz milyen hosszúságú futamidő tartozik és mekkora lesz a havi törlesztő részlet, sőt, mindezt milyen kamatok mellett. Azt is tudunk kell, hogy a lakáshitelünk piaci kamatozású vagy igényelhetjük esetleg az államilag kamattámogatott lakáshitelt is.

Lakáshitel információk a neten is!

Lakáshitel információk a neten is!

A lakáshitelnél fontos információ, hogy kizárólag forint alapon lehet igényelni és törleszteni, valamint minden lakáshitel egyben jelzáloghitel is, így mindenképpen szükség van egy ingatlanra, melyet fel tudunk ajánlani, arra, hogy a bank a földhivatalnál be tudja rá jegyezni a jelzálogjogot. A lakáshitelhez az ingatlan értékének felmérését egy ingatlan értékbecslő végzi.

Az igénylés a leadott dokumentumok és személyes okmányaink másolatának bemutatásával kezdődik, és a lakáshitel, valamint a jelzálogszerződés aláírásával zárul, mely után a folyósítás is megtörténik, jellemzően arra a bankszámlára, ahol a lakáshitelt felvettük. Ehhez általában minden bank ragaszkodik, elég nyomós ingok kell ahhoz, hogy másik banknál vezetett számlára kérjük a pénzt utalni, vagy esetleg készpénzben vegyük azt fel.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752