0

Lakáshitel jogi tanácsadás

Lakáshitel jogi tanácsadás többféleképpen is kérhető. Az egyik, ha egy ismerős vagy barát jogász ismerősünket megkérjük, hogy az általános szerződési feltételeket és szabályzatokat segítsen nekünk értelmezni, és ha kell akkor egészítse ki külön magyarázatokkal a bonyolultabb vagy nehezen érthető szövegrészeket. Nemcsak a feltételeket, hanem a szerződést is jó, ha átolvassa egy jogász, és véleményezni, megkeresi benne azokat a kiskapukat, vagy kérdéses részeket, melyek később gondot okozhatnak.

Másik lehetséges tanácsadás, ha egy általunk nem ismert jogásztól kérjük ezt egy jogi segély szolgáltatáson keresztül, aki fizetés ellenében az egész lakáshitel felvételi procedúrát is akár végigkíséri velünk, és minden momentumnál jelen van. Ez akkor jöhet jól, ha az ismerősünk nem tud éppen akkor ott lenni ha segítség kell. Egy szakértőre bármikor rábízhatjuk magunkat, jobb félni mint megijedni.

Jogi tanácsok lakáshitelre

Jogi tanácsok lakáshitelre

Ugyan a bankok aláírták az ún. magatartási kódexet, de előtte elég sok ügyfél érezte magát átverve, mert nem tudták értelmezni a szerződésben foglaltakat, és úgy voltak vele, hogy mivel kell a pénz, szinte bármit aláírnak. Sokan rosszul tették és úgy gondoltál, hogy a bank átveri őket, pedig csak egy általános szerződést írattak velük alá.

A lakáshitelhez indirekt módon a banktól is kérhetünk akár jogi tanácsadást, azonban ezt a lakáshiteles tanácsadótól kell megkérdeznünk a bankfiókban. A lakáshitel felvételénél nagyon sok mindent kell átnézni és az ember néha már csak úgy van vele, hogy a gyorsaság miatt, épp, hogy csak átfutja ezeket, azonban nagyon fontos tisztában lennünk minden egyes pontjával. A lakáshitel felvétele így biztonságosabb és akár egyszerűbb is lehet.

 

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752