0

Lakáshitel korszerűsítésre

Lakáshitel korszerűsítésre is igényelhető, ha szeretnénk felújítani, korszerűsíteni, vagy kicsit modernizálni már meglévő lakásunkat, házunkat, vagy a nyaralónkat. Ha szeretnénk esetleg bővíteni az ingatlant, akkor arra is fel lehet venni a lakáshitelt, a lényeg, hogy a lakáshitelből való költekezés lakáscélú legyen. A korszerűsítés lehet a fűtés cseréje kazánról gázra, lehet a teljes vezetékrendszer kicserélése, a tető lecserélése, új, hőszigetelős ablakokra való csere, zárak cseréje, légkondik beszerelése, öntözőrendszer kiépítése, stb., lényeg, hogy a korszerűsítés után az ingatlan értéke nőjön.

Nagyon fontos, hogy a lakáshitel felhasználása lakáscélt szolgáljon, mivel a korszerűsítésről készült minden számlát nagyon gondosan meg kell legalább 5 évig őriznünk, hiszen a hatóságok bármikor ellenőrizhetik azt. A korszerűsítésre felvett lakáshitel igénylése mindig egy kicsit egyszerűbb, mivel nincs olyan magas összegről szó általában, és alacsonyabb összeget szívesebben adnak a bankok.

Lakáshitelt ablakcserére is fordíthatjuk

Lakáshitelt ablakcserére is fordíthatjuk

A lakáshitel 1 és 50 millió forint között igényelhető, mely kizárólag jelzáloghitel formájában adható, mely azt jelenti, hogy egy ingatlan fedezetre mindenképpen szükség lesz – ez általában az az ingatlan szokott lenni, melyet korszerűsítenek. Egy tető lecserélése nagyjából 1 millió forint, a ház méretétől függően, ez az összeg nagyon egyszerűen igényelhető, és a futamideje is viszonylag elég rövid.

A lakáshitelek már csak kizárólag forintban igényelhetőek, a devizahitelezés lényegében megszűnt. A forint alapú lakáshitel 10% környéki kamattal igényelhető, melyben általában már a THM is benne van. Körülbelül 10 nap a hitelbírálat és két héten belül folyósít a bank arra a bankszámlára amit náluk nyitottunk direkt erre a célra – ez kötelező. Amennyiben megérkezik a számlánkra az összeg, máris rendelkezhetünk felette.

  
Iktatva: Felújítás, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752