0

Lakáshitel törlesztőrészlet kalkulátor

Lakáshitel törlesztőrészlet kalkulátor segítségével a lakáshitelünk havi törlesztőrészletének összegét ki tudjuk számolni. Használata nagyon egyszerű, az adott pénzintézet weboldalán található online felületet kell csak kitöltenünk, vagy egy táblázatot letöltenünk és néhány adatot felvinni belé, és meg is lesz hamar az eredmény.

Ha megvan, hogy melyiket szeretnénk inkább kitölteni, akkor a megvásárolandó lakás vagy ház értékét kéne beírni, hogy tudjuk mekkora legyen a felveendő hitelösszeg. Ha ezt is beírtuk, akkor a futamidőt kellene még felvinni, hogy avval is tisztában legyünk, hogy hány évig, vagy pontosan hány hónapig fogjuk a lakáshitel összegét fizetni.

Lakáshitel kalkulátorral kiszámíthatjuk a futamidőt és a törlesztőt is

Lakáshitel kalkulátorral kiszámíthatjuk a futamidőt és a törlesztőt is

Ha ezt a két adatot megadtuk, akkor már automatikusan ki kell, hogy dobja, hogy az adott futamidőhöz és hitelösszeghez milyen havi törlesztő részlet párosul, azaz mennyit kell havonta fizetnünk. Lehet ezt még cizellálni néhány részlet megadásával, hogy még pontosabb összeget láthattunk. Ilyen lehet az éppen aktuális alapkamat megadása, a jövedelmünk nagysága, amely elég komolyan befolyásolhatja az eredményt.

Jó tudni, hogy minden általunk, lakáshitel felvevők által használható “otthoni kalkulátor” csak tájékoztató jellegű adatokkal szolgál. Hivatalos kalkulációt a adott bank fiókjában a lakáshitel intéző kollégától, illetve a hátérosztálytól kaphatunk miután, minden a lakáshitel igényléshez szükséges anyagot hiánytalanul leadtuk. Olykor igencsak eltér a mi általunk és a bank által készített lakáshitel kalkuláció, és természetesen a banké lesz a mérvadó,

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752