0

Lakáshitel visszafizetés kalkulátor

Lakáshitel visszafizetés kalkulátor használatával kiszámolhatjuk, hogy a lakáshitelünkből még mennyi van hátra, és mennyit kell még visszafizetni. A futamidő elejétől a futamidő végéig megtehetjük ezt. A lakáshitel visszafizetése manapság nagyon egyszerű. Egész egyszerűen csak egy végtörlesztésről szóló kérvényt kell a bakban kitöltenünk, és a lakáshitel összegét össze kell gyűjtenünk.

Amint ez megvan már csak át kell utalunk a teljes összeget egy a bank által megadott bankszámlaszámra, és a végtörlesztés a bank elvégzi, amennyiben a kérvényünket engedélyezték. A kérvény elbírálása általában a kiértesítésig 2 hét szokott lenni, néha talán egy kicsit kevesebb, abból függ, hogy milyen hitelünk van, és milyen konstrukcióban vettük fel azt.

Lakáshitel visszafizetését is kikalkulálhatjuk

Lakáshitel visszafizetését is kikalkulálhatjuk

Lakáshitel visszafizetés kalkulátor segítségével kiszámíthatjuk, hogy még mennyi van vissza a futamidőből, vagy, hogy mekkora a még fennálló hitelösszeg összesen amivel még a bank felé tartozunk. Azt is ki tudjuk vele kalkulálni, hogy ha egy adott összeggel nem végtörlesztjük, hanem előtörlesztjük a lakáshitelünket, akkor mennyivel fog csökkenni a futamidő.

Természetesen többféle nézőpontból is vizsgálhatjuk a dolgot. Vagy azt nézzük meg a kalkulátorral, hogy adott futamidő mellett még mekkora összeget kell visszafizetnünk, vagy azt nézzük meg, hogy adott összeg befizetésével mennyivel csökken a lakáshitel futamideje. Ha a teljes összeget vissza szeretnénk fizetni, akkor viszont érdemes a fiókba menni és ott kikérni egy hivatalos fennálló tőketartozásról szóló igazolást.

 

 

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752