0

Lakáshitelek – FHB

FHB Banktól lakáshitelt felvehetjük akár új vagy használt lakás vásárlására, építkezésre, vagy már meglévő ingatlan korszerűsítésére, felújítására, modernizálására igényelhető. A törlesztő részletet tekintve igen kedvező a kamatozás, hiszen más bankokkal szemben ne,csak fél évre, vagy egy évre, hanem akár 5 évre előre is kiszámítható a lakáshitel törlesztő részlete – persze ez nagyban függ attól is, hogy mekkora összeget veszünk fel és milyen futamidőre.

A lakáshitel az FHB Banktól is csak forintban igényelhet. Az FHB Banktól igényelt lakáshitel tekintetében is lehetőségünk van államilag támogatott lakáshitel kérvényezésére. Ha megkapjuk a kamattámogatást, akkor a kamatkedvezmény által havi szinten akár 10-15 ezer forintot is spórolhatunk. Az állami kamattámogatás mértéke függ attól is, hogy hány gyermekünk van, és milyen az anyagi helyzetünk.

FHB lakáshitel akár fürdőszoba felújításra is

FHB lakáshitel akár fürdőszoba felújításra is

A lakáshitel felvehető maximális összege a fővárosban és a megyeszékhelyeken 12,5 millió forint, egyéb településeket 10 millió forint. A lakáshitel futamideje maximum 30 év lehet, ebből 5 évet engedélyeznek, mint türelmi idő. Az igénylés alapkritériuma, hogy az igénylőnek magyar állampolgárságúnak kell lennie, vagy olyan külföldi állampolgárnak, aki állandó magyarországi lakhellyel rendelkezik. Az igénylő egyedülálló, vagy gyermektelen személy is, de így magasabb törlesztő részletre számíthat.

A lakáshitel  igénylése nagyjából 3-4 hét, ez tartalmazza a hitelbírálatot és az ingatlan értékbecslő által igényelt időt is. A legtöbb lakáshitel igénylés esetében a folyósítás FHB Bankos számlaszámra mehet csak, ettől ritkán tekintenek csak el.

  
Iktatva: Felújítás, FHB, Kiváltás, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752