4

Lakáshitelek önerővel

A lakáshitelek többsége csak önerővel igényelhető – ez a bankok egyik alapkövetelménye a legtöbb esetben. Csak igen speciális esetekben fér bele egy-egy kivételes, egyedi lakáshitel igénylésnél, hogy az önerőtől a bank eltekintsen. Az önerő mértéke változó, nagyon sok mindentől függ, az ügyfél anyagi helyzete, valamint a jelzálognak szánt ingatlan értéke is befolyásolhatja A bankok nagy része általában 5-10% önerőt szokott előírni.

A lakáshitelek esetében azért van szükség önerőre, hogy lássa a bank, hogy attól függetlenül, hogy lakáshitelt igénylünk tőlük, mennyit tudunk havi szinten félretenni (amiből az önerőt összegyűjtöttük). Értelem szerűen, ha nem tudunk spórolni, nem tudunk önerőt összegyűjteni, akkor a bank joggal vonhatja le azt a következtetést, hogy akkor a lakáshitel havi törlesztő részletére sem fogunk tudni havi szinten félretenni, és nem fogjuk tudni a lakáshitel havi szinten esedékes összegét befizetni.

Lakáshitelhez önerő kell

Lakáshitelhez önerő kell

Némely esetben, egy plusz ingatlan is akár elfogadható önerőnek, mely a lakáshitel igénylő nevén van, ez esetben egy lakóingatlannak kell lennie, mely lehet panel lakás, ház, nyaraló, üdülő, de akár építési telek is lehet. Önerő mellett nemcsak ingatlanra van szükség, de bejelentett, elégséges havi szintű jövedelemre is, mely legalább a mindenkori minimálbérrel egyezik meg.

Ha van munkaviszonyunk, akkor pedig legalább 6 hónapja folyamatos munkaviszonnyal kell rendelkeznünk, ahol már lejárt a próbaidő. Az önerőt, ha bankszámlán van, akkor számlakivonattal, vagy egy az adott banktól kikért igazolással lehet igazolni. Erre a lakáshitel igénylésekor lehet szükség. Ha azonban annál a banknál tartjuk az önerőnek szánt összeget, ahol a lakáshitelt vesszük fel, akkor erre nem lesz szükség.

  
Iktatva: Költségei, Lakáshitelek, Önerő Címkék: , ,

További olvasnivaló

4 hozzászólás "Lakáshitelek önerővel"

 1. julian porry szerint:

  Üdvözlettel

  Mit keres alapok fizetni adósságait
  Advanced Finanszírozást elkezdheti felépíteni saját üzletét?
  Van szüksége a magán-vagy üzleti hitelek

  különböző célokra?
  Keresi a hitelek nagy projektek
  Speciális finanszírozási számos más folyamatok?

  Ha a fentiek közül bármelyik problémák, mi lehet segítséget

  Te, de azt akarom, hogy megértsék, hogy adjuk meg az

  hitelek kamatlába 3%-os.

  A jelentkezőknek fel velünk a kapcsolatot

  Ez a részlet. E-mail: centralfinancee11@gmail.com

 2. Jp Finance szerint:

  Ön üzletember vagy nő ? Ön bármilyen pénzügyi rendetlenség , vagy szeretné alapok elindítja a saját vállalkozás ? Szüksége van hitel hogy rendezze a tartozást , vagy fizeti ki a számlákat , vagy kezdeni egy szép üzlet ?
  Van egy kis hitel pontszám , és számos nehézséggel kell megküzdenie szerezni tőke / kölcsön a helyi bankok és más pénzügyi intézmények ? Szüksége van egy hitel vagy finanszírozási bármilyen okból ?

  Kínálunk kölcsön alacsony kamatláb 2%-os , és nem hitel ellenőrzés , kínálunk Személyi hitel , adósság konszolidációs hitelek , kockázati
  tőke , üzleti hitelek , az oktatás hitelek, lakáshitelek , illetve kölcsön bármely okból a tartományban a $ 1,000 és $ 10.000.000 . Menj vissza nekünk most jplenders@blumail.org , Jp.finance@aol.com

  Üdvözlettel,
  James Parker
  Email : jplenders@blumail.org , Jp.finance@aol.com

 3. ELIJAH ROLAND szerint:

  Helló

  Ennek célja, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot, hogy jelenleg ad ki kölcsön alacsony kamatláb 3%-os. Ha érdekli a kérelmező a kölcsön, a további részletekért lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: elijahloanfirm@outlook.com

  MR ELIJAH ROLAND

 4. Mr Calvin szerint:

  Helló,

  Én vagyok a regisztrált magán pénzt hitelező. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket a cégek, akiknek szükségük van, hogy frissítsék a pénzügyi helyzet a világ minden tájáról, és nagyon minimális éves kamatok olyan alacsony, mint 3%-os egy év alatt és 30 év törlesztési futamidő bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 euró 100.000.000 €. A hitelek jól biztosított, a maximális biztonság a legfontosabb. Érdekelt személy fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752