0

Lakásvásárlási hitel fiataloknak is!

Lakásvásárlási hitel fiataloknak is igényelhető. A fiatal korosztály járhat a legjobban, ha lakáshitelt igényel, hiszen nekik van még bőven elég idejük arra, hogy a hitelt visszatörlesszék, így a az esetleges hosszú (20, 25, 30 éves) futamidő alatt esélyük van az alacsony törlesztő részletre is. A lakáshitelt 18 év felett magyar állampolgár veheti fel, vagy devizabelföldinek minősülő külföldi állampolgár, aki rendelkezik bejelentett magyarországi lakcímmel.

A fiataloknak is fontos, hogy rendelkezzenek bejelentett jövedelemmel, melynek el kell érnie a mindenkori minimálbért. Mivel jelzáloghitelről van szó, kell ingatlan fedezet is, mely lehet a megvásárolandó ingatlan is. Friss házasoknak kifejezetten ajánlott a kamattámogatott lakáshite, főleg ha van gyermekük, mert minél több gyermeket vállalnak, annál nagyobb lehet a kamatkedvezmény, és így a törlesztő részlet is alacsonyabb lesz.

Lakáshitel a friss házasoknak a legideálisabb

Lakáshitel a friss házasoknak a legideálisabb

Ha házasokról van szó, akkor a hitelfelvételnél gyakorlatilag mindegy, hogy melyikük kezdeményezi a lakáshitel felvételét, ugyanis a házastársi vagyonközösség értelmében mind a kettőjüket terheli a felelősség. Ha az egyik felveszi a lakáshitelt, akkor a másiknak kötelező adóstársként a lakáshitel szerződésben szerepelnie, a felelősségük egyetemleges lesz.

A fiatal lakásvásárlási hitel igénylők előnyben vannak azért is mert az internetnek hála jobban tudnak tájékozódni, már ismerik a lakáshitel kalkulátorok használatát is, így igen objektív döntést tudnak hozni arról, hogy melyik bank lakáshitel konstrukcióját válasszák.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752