0

Lakásvásárlási hitel kalkulátor 2014 – több lehetőség!

Lakásvásárlási hitel kalkulátor 2014-ben is elérhető a bankok és pénzintézetek weboldalain. Régen a lakáshitel kalkulációt még a baki szakemberek végeztél a háttérosztályon, majd később ezek a bankfiókokba kerültek, ahol az ügyintéző már el tudta készíteni a szükséges adatok alapján a lakáshitelre vonatkozó legfontosabb tulajdonságokat.

A lakáshitel kalkulátor viszont már nem csak a bankfiókban használatos, hanem mi magunk otthon is készíthetünk nagyon egyszerűen és gyorsan naprakész lakáshitel kalkulációt, úgy, hogy nincs szükség sem előképzettségre, sem használati utasításra, hiszen olyan egyszerű a használata, és olyan egyértelmű lépésekkel lehet kalkulálni vele. 2014-ben is ugyan azokat az adatokat tudjuk kiszámolni, méghozzá megnézhetjük, hogy mekkora lesz a lakáshitel törlesztő részlete, ha megadjuk a teljes hitelösszeget és a futamidőt.

Akár a fotelből is otthonról kalkulálhatunk lakáshitelt

Akár a fotelből is otthonról kalkulálhatunk lakáshitelt

Ki tudjuk azt is kalkulálni, hogy a hitelösszeg és a törlesztő részlet megadásával hány évig kell majd a lakáshitel törlesztő részleteit fizetnünk. A jobb lakáshitel kalkulátorokba már be van építve az esetleges jegybank alapkamat változása is, így megtekinthetjük, hogy mennyivel fog esetlegesen változni a törlesztő részletünk.

A gyengébbekben általában csak egy csuszka van,a hol a hitelösszeget tudjuk az adott konstrukciónál változtatni. Nagyon fontos, hogy a lakáshitel kalkulátorok csak tájékoztató jellegű adatokkal szolgálnak, a hiteles és legpontosabb kalkulációt a bank végzi el, a beérkezett hivatalos dokumentumok alapján.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752