0

Legkedvezőbb lakáshitelek

Legkedvezőbb lakáshitelekhez akkor juthatunk hozz, ha minden banknál, pénz-, és hitelintézetnél megérdeklődjük a kondíciókat. Nagyon sok múlik ezen, nem érdemes, sem időt, sem egy kis pénzt arra áldozni, hogy biztos a legkedvezőbb lakáshitelt fogjuk ki, mellyel mi is és a bank is jól járunk.

A legkedvezőbb lakáshitel nyilván az, amelyiknek viszonylag alacsony a kamata és így a törlesztő részlete is igen kedvező lehet. Az alacsony kamat akkor fogható ki, ha a kamattámogatott lakáshitelt sikerül megigényelnünk. Amikor a lakáshitel igénylő dokumentumokat töltjük ki, akkor, plusz egy papírra van még szükség, amin hivatalosan is megigényeljük a kamattámogatott lakáshitelt.

Legkedvezőbb lakáshitelek alacsony kamattal

Legkedvezőbb lakáshitelek alacsony kamattal

Minél több gyermekünk van, annál nagyon kamat kedvezményt ad az állam a bankon keresztül. Érdemes megigényelni, hiszen havi szinten akár tízezreket is spórolhatunk ezen. Ha nincs gyermekünk, de viszonylag magas a jövedelmünk, vagy be tudunk mutatni havi 150 vagy 200, esetleg annál több jóváírást a számlánkon és legalább havonta két vagy három csoportos beszedési megbízásra szerződünk, akkor további kamatkedvezményt is kaphatunk.

A lakáshitel összege mindenképpen lakáscélra fordítandó. Ez azt jelenti, hogy új vagy használt lakást vagy házat kell, hogy vegyünk. De akár építkezhetünk is, vehetünk telket is. A már meglévő ingatlanunkat felújíthatjuk belőle, modernizálhatunk és bővíthetünk is. Lényeg, hogy minden költségről szóló számlát jól tegyünk el legalább l évig, mert bármikor ellenőrizhetik szúrópróba szerűen.

 

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Költségei, Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752