0

Unicredit Páros lakáshitel

Unicredit páros lakáshitelt felvenni azért érdemes, mert egyvelege a kamattámogatott lakáshitelnek és a lakás-kasszának, tehát a lakáshitel igénylőt kell kitölteni és a Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zrt.-vel lakás-előtakarékossági szerződést is kötni kell majd. A UniCredit Bank Páros Lakáshitel esetében minden hónapban csak a lakáshitel kamatát kell fizetni, és a járulékos költségeket az előtakarékossági időszak alatt, mivel a hitel tőke része a Fundamenta-Lakáskasszának havi megtakarítás formájában lesz megfizetve.

Az ügyfelek által összegyűjtött megtakarítás és a kamattámogatás általi állami támogatás, valamint az addig összegyűlt betéti kamatok a lakáshitel tőketartozását fogják a végén csökkenteni, miután lejárt az előtakarékossági szerződés futamideje. Ezek után a fennálló, maradék lakáshitel tőke és kamat része egyenesen az Unicredit Bank részére érkezik be és – ha úgy tetszik – átvált egy normál lakáshitel konstrukcióra.

A Páros lakáshitel előnye, hogy spórolunk is mellette

A Páros lakáshitel előnye, hogy spórolunk is mellette

Amennyiben ezt a típusú lakáshitelt igényeljük, akkor az évi állami támogatás a 72 ezer forintot is elérheti, tehát egy átlagos lakáshitel másfél havi törlesztő részletéhez juthatunk ingyen, ezen felül az állami támogatás még növelhető további a Unicredit Bank által meghatározott kondíciók betartásával.

Unicredit Bank Páros lakáshitel igénylésével vásárolhatunk új vagy használt lakást, építhetünk vagy bővíthetünk belőle, és korszerűsíthetjük, modernizálhatjuk a már meglévő ingatlanunkat is, lényeg, hogy a hitel lakáscélú legyen, és ezt a földhivatal felé is bizonyítani tudjuk, ugyanis előfordul, hogy kiküldenek egy-egy ellenőrt és bekérik a számlákat, melyet a lakásra fordítottunk a lakáshitel összegéből.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752