Hírek hitelképesség és Első lakáshitel témában

Lakáshitel hitelképesség

Lakáshitel hitelképesség

Lakáshitel hitelképesség kivizsgálása egy elég hosszadalmas és komplex folyamat, melyet a bankok back office részlege szokott elvégezni, miután befogadott minden a lakáshitelhez szükséges dokumentumot. Ezekre nagy szükség van, hiszen ezek nélkül nem lehetne kikalkulálni, hogy mekkora törlesztő részlettel lehet a hitel folyósítani, és mekkora futamidő fog ehhez társulni. Bekérik ilyenkor… Tovább: Lakáshitel hitelképesség»

Lakáshitel hitelképesség – mit mérnek?

Lakáshitel hitelképesség – mit mérnek?

Lakáshitel hitelképesség mérése annak a pénzintézetnek a feladata, amelyikhez beadtuk a lakáshitel igénylő dokumentumainkat. A hitelképességet csak akkor tudja a bank megfelelően lemérni, ha  beadtunk hiánytalanul minden szükséges dokumentumot, okmánymásolatot, és minden olyan egyéb papírt kitöltöttünk, melyet a bank kért az igénylés folyamán tőlünk. A bank vizsgálja a jövedelmünket, mind… Tovább: Lakáshitel hitelképesség – mit mérnek?»

Lakáshitel hitelképesség mérése

Lakáshitel hitelképesség mérése

Lakáshitel hitelképesség mérése egy elég összetett folyamat, ahol nem csak egy vagy két adatot vizsgálnak a hitelképesség mérése során, hanem egy komplex, részletes elemzés készül, mely alapján a bank szakemberei a lakáshitel igénylők anyagi helyzetét mérik fel. A lakáshitel igényléskor elkért dokumentumok mindegyikét vizsgálják. Ezek a dokumentumok a jövedelemigazolás, a… Tovább: Lakáshitel hitelképesség mérése»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752