Hírek közalkalmazotti lakáshitel és Első lakáshitel témában

Lakásvásárlási hitel közszolgáknak – alacsony kamatokkal!

Lakásvásárlási hitel közszolgáknak – alacsony kamatokkal!

Lakásvásárlási hitel közszolgáknak hamarosan minden közalkalmazottnak elérhetővé válik. Ennek a hitelnek a lényege, hogy kamatkedvezménnyel segíti a közalkalmazottaknak saját lakáshoz jutni a kormány. A kamattámogatott lakáshitel felvételének egyik feltétele, hogy a lakáshitel igénylő magyar állampolgár, aki a magyar közfoglalkoztatásban dolgozik, mint “közszolga”. Eddig neki külön még nem volt lakáshitel kitalálva,… Tovább: Lakásvásárlási hitel közszolgáknak – alacsony kamatokkal!»

Lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak – adókedvezménnyel

Lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak – adókedvezménnyel

A kedvezményes lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak is hamarosan elérhető lesz. A közalkalmazotti lakáshitel lényege, hogy az állami foglalkoztatású dolgozók is részesülhessenek olyan lakáshitelben melynek kedvezőbb a kamata az állami kamattámogatásnak köszönhetően. Ha a hitel kamata alacsonyabb, akkor a havi törlesztő részlete is kisebb lesz. A közalkalmazotti lakáshitel fordítható új, vagy használt lakás vagy… Tovább: Lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak – adókedvezménnyel»

Lakáshitel felvételének feltételei 2014 – családosok előnyben!

Lakáshitel felvételének feltételei 2014 – családosok előnyben!

Lakáshitel felvételének feltételei 2014-ben is igen hasonlóak az előző évekhez képest, és megszokottaknak megfelelően néhány alapszabály nem módosult, de az új lakáshitel fajtákat, és a lakáshitelek törlesztését folyamatosan figyelemmel kell kísérni, mert mindig lehet egy-egy új konstrukció, és az új konstrukcióhoz új feltételek is dukálnak. A lakáshitelek alapfeltételei, hogy az… Tovább: Lakáshitel felvételének feltételei 2014 – családosok előnyben!»

Lakáshitelek csoportosítása

Lakáshitelek csoportosítása

Lakáshiteleket legegyszerűbben úgy tudjuk csoportosítani, hogy megnézzük, hogy kik és milyen jövedelmi adatokkal rendelkeznek. A lakáshitel felvétele nem akárkinek lehetséges. Csak az vehet fel lakáshitelt, akinek legalább egy éve bejelentett állása van, határozatlan idejű munkaszerződéssel rendelkezik, túl van már a próbaidőn, és legalább a mindenkori minimálbért megkeresi egy hónapban. Mindentől… Tovább: Lakáshitelek csoportosítása»

Lakáshitel törlesztés támogatása 2014

Lakáshitel törlesztés támogatása 2014

Lakáshitel törlesztés támogatása 2014-ben is hasonlóképpen alakul mint a 2013-as évben, annyi különbséggel, hogy talán végre beindul a várva várt közalkalmazotti lakáshitel, amivel a közfoglalkoztatottak végre kamatkedvezménnyel, alacsonyabb törlesztő részlettel tudnának lakáshitel felvenni és törleszteni. Erre már elég régóta várunk, nagyjából a 2010-es kormányváltás óta szól az ígéret arra, hogy… Tovább: Lakáshitel törlesztés támogatása 2014»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752