0

Kedvezményes lakáshitel fiataloknak

Kedvezményes lakáshitel fiataloknak is igényelhető, sőt, nekik éri meg legjobban ezt a típusú lakáshitel konstrukciót kérni, mivel a bankok inkább adnak fiataloknak lakáshitelt, mivel nekik alacsonyabb kamattal nagyobb összeget tudnak biztosítani és nincs olyan nagy kockázata, mivel bőven van még idejük a lakáshitel visszafizetni. A lakáshitelt általában úgy adják a bankok, hogy az utolsó törlesztő részlet az igénylő 75. életévében kell, hogy lejárjon, vagy lehetőleg optimális esetben még az előtt.

Az államilag kamattámogatott kedvezményes konstrukció keretein belül igényelhető lakáshitel minden olyan fiatal számára elérhető, akinek legalább egy gyermeke van, legalább egy éve már aktív munkaviszonnyal rendelkezik, és fel tud mutatni egy olyan ingatlan amire nincs még terhelve semmilyen egyéb más bank hitele, és elég ahhoz, hogy a leendő lakáshitelnek jelzálogfedezetet adjon.

Lakáshitelt fiataloknak is!

Lakáshitelt fiataloknak is!

Az állami támogatás által a fiataloknak könnyebb lesz a lakáshitelt fizetni, mivel minél több a gyermekük, annál nagyobb kamatkedvezményt kapnak. Ez a kedvezmény lehet 2-3% is, mely havonta 10-15 ezer forint megtakarítást is jelenthet. A kedvezményes lakáshitel igénylése úgy működik mint minden egyéb lakáshitel esetében, csak ebben az esetben pluszban egy a kamatkedvezményre vonatkozó kérvényt is ki kell töltenünk. Minél előbb érdemes ezt a típusú lakáshitelt igényelni, hiszen 2014-ben jönnek a választások, és ki tudja mi lesz a támogatott lakáshitelek sorsa.

2014 elején is lehet majd ezt a típusú lakáshitel konstrukciót is kérni, de nem érdemes sokat várni vele, viszont mindenképpen várjuk meg míg valamilyen szimpatikus konstrukciót találunk, tehát lehetőleg ne az első szembe lévő bankfiókba igényeljük, hanem több bankot is kérdezzünk meg a lakáshitelek kondícióiról.

 

 

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752