0

Lakáshitel akció

Lakáshitel akció és kedvezmény egyre több banknál és pénzintézetnél van meghirdetve. Aki lakáshitelt szeretne felvenni, annak alaposan utána kell néznie, hogy hol, és milyen feltételek mellett vesz fel lakáshitelt, és abból milyen ingatlant vesz vagy újít fel. Lakáshitelt többféle célra is fel lehet venni, legyen az lakás vagy ház vásárlása, mely lehet használt és új építésű is.

A lakáshitel felhasználható telekvásárlásra is, továbbá, építkezésre, ami általában bármi lehet, csak lakóingatlanként legyen bejegyezve a földhivatal által, és feleljen meg minden ehhez támasztott követelménynek. Ez lehet, lakás, ház, üdülő vagy nyaraló is akár. Természetesen új ingatlan esetében be is kell jegyeztetni a földhivatal által, és persze a szakértő meg fogja vizsgálni előtte, hogy mindet megtehetjük-e.

Akár a teljes hitelfelvételi díjat megúszhatjuk

Akár a teljes hitelfelvételi díjat megúszhatjuk

Akciós lakáshitel kétféleképpen lehetséges. Igénylés elején vagy magát a hitel felvétel költségeit lehet megúszni, vagy a törlesztő részlet csökkentését lehet előtérbe helyezni. Senki sem egyforma, mindenkinek más a szimpatikus, de természetesen pénztárcakímélőbb, ha az alacsonyabb törlesztő részletre játszunk, mert az hosszútávon többszörösen visszatéríti a kezdeti befektetést a hitelbe, ha már a hitel felvétel díjait az elején ki kell fizetnünk.

Akciós teljes hiteldíj mutató, akciós vagy ingyenes ingatlan értékbecslés, ingyenes hitel igénylési és hitelfolyósítási díj melyek a lakáshitel felvételét megkönnyíthetik. Azonban ha előrelátóak vagyunk, akkor inkább mindezt átlépve és kifizetve, abba a lakáshitel konstrukcióba megyünk bele, mellyel bizonyos feltételek mellett alacsony kamatot érhetünk el. Ilyen lehet, ha gyermekkedvezmény vagy ha a fizetésünket ahhoz a bankhoz utaltatjuk, ahol a lakáshitel felvenni szeretnénk.

 

  
Iktatva: Költségei, Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752