0

Lakáshitel kalkulátor önerő nélkül

Lakáshitel kalkulátor önerő nélkül és ki tudja számolni a lakáshitel törlesztő részletét, azonban nagyon fontos, hogy az önerőhöz a bankok igencsak ragaszkodnak. A lakáshitel kalkulátor nem feltétlenül önerő feltüntetésével működik csak, ki lehet azt anélkül is tölteni, lényeg, hogy minden információt a megfelelő helyre írjunk be.

A bankok az önerőt azért kérik, hogy lássák, hogy a lakáshitel összegére is el tudjuk-e havonta különíteni a pénzt, úgy ahogy az önerő esetében ezt meg tudtuk-e tenni. Egy lakáshitel folyósítása előtt igen sok szempontot figyelnek a bankok, de az anyagi és pénzügyi szempontok a legfontosabbak.

Lakáshitel kalkulátor önerő nélkül is kitölthető

Lakáshitel kalkulátor önerő nélkül is kitölthető

A lakáshitel kalkulátor használata nagyon egyszerű. A havi fix bevételeinket és a várható futamidőt is fel kell vinnünk, hogy lássuk mennyi lesz a várható havi törlesztő részlete a lakáshitelünknek. Persze ezt lehet variálni annak érdekében, ha a futamidőre vagy a hitelösszegre vagyunk kíváncsiak. Az önerőt azért lenne fontos felvinni, mert az előre beállított lakáshitel kamatokat lejjebb tudja akár nyomni.

Ha össze tudjuk az önerőt gyűjteni, akkor az lehet sima számlapénz a folyószámlánkon, lehet akár bankbetét, de néha elfogadnak önerőként egy plusz ingatlanfedezetet is mely a kamaton javítani tud. Ha viszont önerő nélkül vágunk bele a lakáshitelbe , akkor valamivel magasabb törlesztő részlettel kell számolnunk. Ez havi szinten pár ezer forint pluszt jelentet, de akkor előtte nem kell gyűjtögetnünk.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Önerő Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752