0

Lakáshitel kereső – hol járjak utána?

Lakáshitel keresők tömkelegével találkozhatunk az interneten, ezek rendszerint főleg abban merülnek ki, hogy különböző kalkulátorokat találunk, melyeket a megfelelő adatokkal kitöltve megtudhatjuk, hogy mekkora összegű lakáshitel igényelhető, milyen hosszú futamidőre, és mekkora havi törlesztő részlettel. Lakáshitelekkel kapcsolatos felvilágosításhoz legegyszerűbb, ha személyesen bemegyünk az egyik pénzintézet, vagy hitelintézet egyik fiókjába és leülünk az ügyintézővel megbeszélni a lakáshitel kondíciókat.

Ha egyelőre csak érdeklődünk, akkor azt otthonról is kényelmesen megtehetjük többféle módon. Vagy felkeressük mindegyik pénzintézet weboldalát és elolvassuk a lakáshitel felvételére vonatkozó legfontosabb kritériumokat és a lakáshitel kalkulátoruk segítségével kiszámoljunk a hitelünket, vagy visszahívást kérünk a pénzintézet online felületét kitöltve.

Először érdemes az interneten körülnézni

Először érdemes az interneten körülnézni

Ez esetben általában 24 órán belül vállalják, hogy visszahívnak bennünket és bizonyos kritériumok megadása után egy gyors kalkulációt tudnak a kollégák végezni. Csináljuk meg ezt bátran mindegyik banknál, és amelyik ajánlat a legszimpatikusabb telefonon, ahhoz kérjünk időpontot személyes ügyintézéshez. Ez már kellően le tudja szűkíteni a keresést, és közelebb visz a számunkra legideálisabb lakáshitel kiválasztásához.

Személyes ügyintézés során a lakáshitelt intéző kolléga már szakavatottabb, tapasztaltabb, és nagyon sokat tud segíteni, sok tanácsot tud adni, hiszen rengeteg lakáshitel szerződés ment már át a kezén és megfelelő rálátása van az ügyfelekre és a leendő szerződőkre. Meg kell adnunk a jövedelmünk adatait, a jelzálognak szánt ingatlan lehetséges értékét, valamint látnunk kell, hogy kit vagy kiket kellene még bevonni a lakáshitel szerződésbe, mint adóstárs, zálogkötelezett, vagy kezes.

  
Iktatva: Költségei, Lakáshitel feltételei, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752