0

Lakásvásárlási és felújítási hitel – alacsony kamatokkal!

Lakásvásárlási és felújítási hitel is igényelhető, méghozzá állami támogatással is! Az állam a lakáshitelekre járó adókedvezményt leváltva, egy teljesen új lakáshitel felvevő ösztönző programot hirdetett, mellyel a bankokon keresztül kamatkedvezményt nyújt az arra jogosultaknak. A gyermekesen járnak a legjobban, mivel minél több gyermek él velünk egy háztartásban, annál nagyobb lehet a kedvezmény mértéke.

Ha esetleg valaki mégsem lenne erre a konstrukcióra jogosult, akkor még mindig igényelheti a piaci alapú lakáshitelek egyikét. Mivel az MNB által meghatározott jegybanki alapkamat igen alacsony,így most támogatás nélkül is olcsón, alacsony kamatokkal juthatunk lakáshitelhez. A lakáshitel falhasználása igen sokszínű.

Lakáshitelek kedvező kamatokkal!

Lakáshitelek kedvező kamatokkal!

Vehetünk belőle lakást, házat, üdülőt, vagy nyaralót, lehet az új vagy használt, de már meglévőt is fel tudunk belőle újítani, vagy akár bővíteni is. A lényeg, hogy a hitel felhasználása mindenképpen lakáscélú legyen. Vehetünk építési telket, sőt még építkezhetünk is.

Azonban építkezésnél, felújításnál, bővítésnél, korszerűsítésnél a munkálatokról számlát kell kérnünk, és azt hosszú ideig jól meg kell őriznünk, mert egyrészt a bank felé el kell számolnunk, hogy valóban lakáscélú volt a költekezés, másrészt pedig a hatóságok bármikor elkérhetik ellenőrzésre őket. A kamatok jelenleg 5-7% körül állnak, ha pedig igénybe vesszük az állami támogatást, akkor további 2-3% kamatkedvezményt is kaphatunk akár, attól függően, hogy mekkora kedvezményre vagyunk jogosultak.

  
Iktatva: Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752