1

Online lakáshitel kalkulátor

Online lakáshitel kalkulátor használata igen egyszerű, a lényeg, hogy a lakáshitel kalkulátorba  minden olyan adatot be kell vinnünk, amely érdekes lehet a lakáshitel felvétele szempontjából. Ilyen lehet a felvenni kívánt lakáshitel összege, a jövedelmünk, a lakáshitel futamideje, vagy akár a lakáshitel havi szinten az igénylő által vállalt maximális törlesztő részlete.

Az online típusú lakáshitel kalkulátor használata egyszerű és biztonságos, semmilyen előképzettséget nem igényel, nem kell hozzá banki ügyintézőnek lennünk, hogy használni tudjuk. Ha tisztában vagyunk már vele, hogy a megvásárlásra szánt ingatlannak mekkora az értéke, valamint tudjuk, hogy mennyi a havi keresetünk, akkor már jó úton vagyunk afelé, hogy meglegyen az eredmény.

Az online lakáshitel kalkulátort bárki használhatja

Az online lakáshitel kalkulátort bárki használhatja

Ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy mekkora lehet a maximálisan felvehető hitelösszeg, akkor írjuk be az életkorunkat, a lakáshitel havonta vállalható törlesztő részletét, és meg fogjuk látni, hogy a bankban mekkora lehet a maximálisan megigényelhető hitelösszeg. Az online lakáshitel kalkulátort arra is lehet használni, hogy az általunk megadott lakáshitel összegét és a futamidőt beírva megkapjuk, hogy nagyjából mekkora lesz a lakáshitel havi szinten fizetendő törlesztő részlete.

A lakáshitel kalkulátor azonban csak tájékoztató adatot ad, ahhoz, hogy hivatalos értékeket és kalkulációt kapjunk, be kell fáradnunk abba a bankba, ahol kinéztük magunknak a megfelelő lakáshitel konstrukciót, és tőlük kell kérni a hivatalos lakáshitel kalkulációt, mely egy előkalkuláció lesz. Azért csak előkalkuláció, mert a végleges, csak akkor tud elkészülni, ha a bank megkapta az összes szükséges, dokumentumot (földhivatali papírok, jövedelem igazolás, stb.) és megvolt már a jelzálognak szánt ingatlan becslése is.

 

 

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Online lakáshitel kalkulátor"

  1. Hangácsi Marianna szerint:

    Szeretnék a kalkulációt ,kitölteni,megnézni.

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752