0

Online lakásvásárlási hitel kalkulátor

Online lakásvásárlási hitel kalkulátor letölthető a bankok weboldalairól, használatuk pedig kifejezetten egyszerű. Ha meg szeretnénk tudni, hogy mekkora lesz a várható törlesztő részlet, akkor érdemes kipróbálni ezeket a kalkulátorokat. Nem kell félnünk a használatuktól, hiszen csak néhány adatot kell felvinnünk, és ki is jön az eredmény.

Egy egyszerű példa: ha nem tudjuk, hogy mekkora összeget szeretnénk felvenni, de azt igen, hogy mekkora törlesztő részletet tudnánk havi szinten vállalni, akkor írjuk ezt be, valamint azt, hogy mennyi időre szeretnénk a kölcsönt fizetni (pl. kiszámítjuk, hogy mennyi idő van még vissza nyugdíjig).

Online lakásvásárlási hitel kalkulátor

Online lakásvásárlási hitel kalkulátor

Ha annyit szeretnénk megtudni, hogy mekkora lesz a várható törlesztő részlete a lakáshitelnek, akkor írjuk be, hogy mennyi ideig fogjuk fizetni, és vigyük fel a hitelösszeget is. A bankok weboldalain a legtöbb esetben online lakásvásárlási hitel kalkulátorral találkozunk, de van olyan pénzintézet is, akik nem az online, hanem az offline verziót használják.

Ennek az az előnye, hogy nem csak online használható, hanem le is tudjuk tölteni, és tovább internet kapcsolat nélkül fel tudjuk tölteni a bank által megadható adatokkal az általában Excel kiterjesztésű fájlt. A hátránya ennek, hogy nincs folyamatosan a legfrissebb konstrukciókkal frissítve, ezért mindig az újabb verziót kell letöltenünk belőle, igaz, ez 3-4 másodperc alatt meg is van.

  
Iktatva: Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752