0

OTP Bank lakáshitel kiváltás

Ahogy minden bankban, úgy az OTP Bankban is lehetséges a lakáshitel kiváltása. Mit kell ehhez tudnunk? Ha van már meglévő lakáshitelünk, akkor azt több módon is ki lehet váltani, el kell döntenünk, hogy melyiket választjuk. Optimális esetben az OTP Bank már fel tud kínálni egy másik lakáshitelt, saját bankon belük amellyel ki tudjuk az előző lakáshitelünket váltani, de ezt általában csak egyedi elbírálás alapján szokott menni.

Ha a már meglévő lakáshitelünket szeretnénk másik konstrukcióval kiváltani, akkor érdemes egy olyan lehetőségen elgondolkozni, melyet hosszú távon is fizetni tudunk, nem magas a törlesztő részlete, és nem kel hozzá nagyobb fedezet, vagy pluszban egy másik ingatlan is, melyet be kell a hitelügyletbe vonni. A lakáshitel kiváltása általában úgy szokott működni, hogy benyújtjuk a bank felé az igényünket, és meg kell várni, hogy azt elbírálják.

Lakáshitel kiváltása lehetséges!

Lakáshitel kiváltása lehetséges!

Az OTP Banknál akár adósságrendező hitelt is felvehetünk igen kedvező konstrukciókkal, melyet piaci alapú kamatokkal kell visszafizetni, és a minimális összege 400 ezer forint, a maximálisan felvehető hitelösszeg pedig 40 millió forint. Ennek az OTP Bankos adósságrendező hitelnek a futamideje minimum 6 év lehet, de maximum 25. A hitel havonta automatikusan a 3 havi BUBOR mértékéhez igazodik. A hitelt csak forintban lehet felvenni, csak forintban lehet törleszteni.

Ez is természetesen egy jelzáloghitel, melyhez megfelelő jelzálog értéket kell biztosítani valamilyen ingatlan formájában. Ez az ingatlan lehet lakás, ház, nyaraló, üdülő, vagy akár egy építési telek is. A lényeg, hogy elég értékkel bírjon ahhoz, hogy rá lehessen terhelni egy jelzáloghitelt.

  
Iktatva: Kiváltás, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, OTP Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752