1

OTP lakáshitel használt lakásra

OTP lakáshitel használt lakásra is igényelhető,  használt lakásra is. Ha megvan már a kiszemelt ingatlan, és tudjuk már, hogy mekkora lakáshitelt szeretnénk már felvenni, akkor mindenképpen menjünk be a hozzánk legközelebb fekvő OTP Bank fiókba. Ha van rá módunk, akkor az a legjobb ha előtte telefonon egyeztetünk egy időpontot.

Ha időpontot tudunk egyeztetni, akkor már eleve olyan lakáshitel felvételben tapasztalt kollégához tudunk menni, akinek a kezén már jó pár hitel átfutott, és érti amit szeretnénk tőle. Az OTP Banknál most nulla forint induló díjjal lehet igényelni a lakáshitelt, mely egy kb. 10 milliós hitel esetében 400 ezer forintot jelent.

OTP lakáshitel használt lakásra is

OTP lakáshitel használt lakásra is

Ha állami támogatással igényeljük, akkor a futamidő első 5 évében a bank garantálja, hogy változatlan lesz a kamat és a törlesztőrészlet. Ez a piacon elérhető egyik legjobb ajánlat jelenleg, ugyanis nagyon kevés bank vállal ilyet. Tehát ha megvan az a használt lakás amelyet meg szeretnénk vásárolni, akkor annyi a teendő, hogy nyitunk egy OTP-s bankszámlát és legalább 2 db csoportos beszedési megbízásra szerződünk le velük.

Érdemes minél előbb megindítani az igénylést, mert ilyen – a fent írt – akciót nagyon ritkán lehet kifogni. A bankok többsége ugyanis nem tudja vállalni, hogy ilyen hosszú időre fix törlesztő részlet fizetést ajánl. Ez a típusú lakáshitel is természetesen jelzáloghitel egyben, tehát mindenképpen szükség lesz ingatlanfedezetre, mely lehet a megvásárolandó lakás, vagy egy külső ingatlan is.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, OTP, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "OTP lakáshitel használt lakásra"

  1. ferencz melinda szerint:

    5,2 hittelt szeretnek 2 gyerek van es csok lenne az onnero.megoldhato e?

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752