0

OTP lakáshitel kérelem

OTP lakáshitel kérelem beadható minden OTP Bank fiókban, és kérhetünk telefonos visszahívást is akár, melyet az OTP online felületén kitöltve tudunk kérni. Ahhoz, hogy tisztességesen tájékoztatva legyünk, nem elég, ha az ember csak a honlapot nézi meg, beszélni kell először egy telefonos ügyintézővel is és kérni kell időpontot a fiókba is tanácsadáshoz.

Az OTP Bank lakáshitel kérelmének célja lehet új vagy használt lakás vagy ház vásárlása illetve építése, mar meglevő lakás vagy ház építése, valamint új és régi lakás vagy ház felújítása, korszerűsítése, modernizálása. Az igényelt lakáshitel összege maximum 50 millió forint lehet, a minimum igényelhető összeg pedig 1 millió. Ez persze függ a lakáshitel igénylő korától és anyagi helyzetétől.

OTP Bank lakáshitelhez bankszámla és bankkártya is tartozik

OTP Bank lakáshitelhez bankszámla és bankkártya is tartozik

Az OTP Bank esetében a lakáshitel kérelem mellé nem párosul kezelési költség. Valamint, ha az OTP-nél nyitunk egy bankszámlát, és a jövedelmünket oda kérjük utaltatni, valamint legalább 2 csoportos beszedési megbízásra szerződünk le, akkor az OTP hajlandó a lakáshitelünkre kamatkedvezményt is adni. A lakáshitel törlesztés csak OTP Bankos saját bankszámlaszámról történhet. A folyósítás egy összegben történik átutalással vagy készpénzben, megállapodástól függően.

A lakáshitel kérelem csak 18 éven felüli magyar állampolgár által tölthető ki, aki nem szerepel a KHR listán, és rendszeres havi bevétellel rendelkezik. Szükséges az is, hogy a hitelben szereplő egyik személy elő mobiltelefon vagy vezetékes telefon előfizetéssel rendelkezzen.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752