1

Lakáshitel igénylés önerő nélkül is lehetséges lehet 2015 -ben?

Azoknak, akik saját ingatlan vásárlásán gondolkodnak, és ezt hitel igénylésével akarják megvalósítani, alaposan át kell gondolniuk, hogy valóban tudják- e teljesíteni azokat a feltételeket, melyeket a bankok várnak el a leendő ügyfeleiktől. Az egyik leggyakoribbnak számító kérdés az önerő szokott lenni még idén, 2015- ben is.

Lakáshitel igénylés önerő nélkül is lehetséges lehet 2015 -ben?

Lakáshitel igénylés önerő nélkül is lehetséges lehet 2015 -ben?

Lakáshitel igénylés önerő nélkül is lehetséges lehet 2015 -ben? Sajnálatos módon, minden bank elvár egy bizonyos százalékú önerőt a hitel igényléitől. Míg régen, a válság előtt valóban volt ár példa, hogy bizonyos jövedelem felett a bankok önerő nélkül is adtak lakáshitelt, addig ez manapság már nem működik.  Az önerő mértéke mindig függ az igényelt összegtől, és az igénylő jövedelmétől is, a pontos összegről azonban a bankokban érdemes érdeklődni.

Nem csak önerővel kell azonban rendelkeznie 2015- ben a lakáshitelt igénylőknek, egy sor számos szigorú feltételnek is meg kell felelniük majd még a sikeres igényléshez. Ilyen például a megfelelő idejű munkaviszony, az ingatlan fedezet, és a jövedelem is. Ezeknek pontos feltételeiről is érdemes azonban a bankokban személyesen érdeklődni, hiszen a legpontosabb és legnaprakészebb információkat ott tudják majd adni.

Egy lakáshitel sokakat segíthet álmaik ingatlanának megvásárlásához, azonban sokaknak okoz bosszúságot is, hiszen az elején még fizethetőnek tűnő törlesztők az évek múlásával sok anyagi nehézséget is okozhatnak a hitel tulajdonosának.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Lakáshitel igénylés önerő nélkül is lehetséges lehet 2015 -ben?"

  1. sándor monika szerint:

    Lakásra szeretnék fölveni hitelt

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2015
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752