Hírek felújítás és Első lakáshitel témában

Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges!

Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges!

Egy saját ingatlan annak ellenére, hogy sokak álma, még is egy nehezen kivitelezhető álomnak mondható, hiszen önerőből kevesen tudják megvalósítani. Megoldás lehet erre egy lakáshitel igénylése, ám ennek menete korántsem nevezhető egy egyszerű és könnyű folyamatnak, hiszen számos feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy az igénylés sikeres lehessen. Lakáshitel igénylése már… Tovább: Lakáshitel igénylése már felújításra is lehetséges!»

Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!

Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!

Támogatott lakáshitel bővítésre is igényelhető. Ha már meglévő lakásunkat, vagy házunkat szeretnénk bővíteni, akkor is részt vehetünk az állam által támogatott lakáshitel programban. Az állam a bankokon át közvetve a lakáshitelünk kamatát segíti, csökkenti. A lakáshitelt minden esetben csakis lakáscélra lehet felhasználni. A bővítés is az, tehát egy-egy újabb szobával,… Tovább: Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!»

Lakáshitel felújításra

Lakáshitel felújításra

Lakáshitel felújításra is igényelhető. Ha szeretnénk a lakást vagy a házat egy kicsit kicsinosítani, vagy akár teljesen rendbe szedni az alaptól a tetőig, akkor mindenképpen érdemes lakáshitelt felvenni, mert a lényeg, hogy a felvett összeget lakáscélra fordítjuk, és a lakás felújítása, milyen olyan ennek a kritériumnak megfelel. A legfontosabb egy… Tovább: Lakáshitel felújításra»

Támogatott lakáshitel felújításra

Támogatott lakáshitel felújításra

Támogatott lakáshitel felújításra is felvehető amennyiben szeretnénk a lakásunkat vagy a házunkat kicsit felújítani vagy esetleg bővíteni. Több lehetőség közül is választhatunk, de a legkézenfekvőbbnek egy támogatott lakáshitel felvétele tűnik, mivel annak alacsonyabb a törlesztő részlete és mivel az állami kamattámogatást igénybe vehetjük, ezért a törlesztő részlete is hamar kifut…. Tovább: Támogatott lakáshitel felújításra»

Lakáshitel korszerűsítésre

Lakáshitel korszerűsítésre

Lakáshitel korszerűsítésre is igényelhető, ha szeretnénk felújítani, korszerűsíteni, vagy kicsit modernizálni már meglévő lakásunkat, házunkat, vagy a nyaralónkat. Ha szeretnénk esetleg bővíteni az ingatlant, akkor arra is fel lehet venni a lakáshitelt, a lényeg, hogy a lakáshitelből való költekezés lakáscélú legyen. A korszerűsítés lehet a fűtés cseréje kazánról gázra, lehet… Tovább: Lakáshitel korszerűsítésre»

Lakáshitel felhasználása

Lakáshitel felhasználása

Lakáshitel felhasználása lehetséges többféleképpen is. Oda kell figyelnünk rá, hogy a lakáshitel összegét csak lakáscélú költekezésre használhatjuk. Lakáscélú lehet egy lakás vásárlása, vagy egy ház megvétele is. Teljesen mindegy, hogy a megvásárolandó ingatlan használt, vagy új, megvehetjük a lakáshitelből. A lakáshitelt építkezésre is fordíthatjuk, építhetünk belőle házat, nyaralót, vagy bármilyen… Tovább: Lakáshitel felhasználása»

Mi a lakáshitel?

Mi a lakáshitel?

Mi is a lakáshitel? A lakáshitel egy olyan annuitásos hitelezési forma, melynek összegét kizárólag lakásra lehet fordítani. Részletesebben vizsgálva természetesen senkit se tévesszen meg a lakáshitel elnevezése, hiszen nem csak lakást vehetünk belőle, hanem házat, nyaralót, vagy bármilyen lakóingatlant. Ezen felül a lakáshitel nem csak lakás vásárlására, hanem a lakás… Tovább: Mi a lakáshitel?»

Lakáshitelek fajtái – többféléből választhatunk

Lakáshitelek fajtái – többféléből választhatunk

Lakáshiteleknek több fajtája is létezik. Az, hogy végül melyiket fogjuk igényelni, az a végén derül ki, hiszen nagyon sok tényezőtől függ, hogy melyik lakáshitel lesz szimpatikus és melyik lesz az amelyiket hosszútávon tudjuk is majd fizetni. Minden lakáshitel igénylés előtt van egy tüzetes vagyonvizsgálat, melyet a bankok intéznek saját hatáskörben…. Tovább: Lakáshitelek fajtái – többféléből választhatunk»

Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?

Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?

Lakáshitelek 2013-ban a következő lakás-célokra használható fel: mindenképpen lakáscélúnak kell lennie annak a költésnek, melyet a lakáshitel összegéből fedezünk. Ilyen lehet használ vagy új lakás megvásárlása. Ház építése, mely lehet, nyaraló vagy üdülő is, de mindenképpen valamilyen lakóépületnek kell a végén majd lennie. Vehetünk építési telket is akár. Ha nem… Tovább: Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?»

Lakáshitelek száma Magyarországon

Lakáshitelek száma Magyarországon

Lakáshitelek száma Magyarországon egyre csak csökken a válság óta. 2012 december végi adat szerint a teljes lakossági lakáshitel állomány mintegy 3511 milliárd forint, amely 11%-al kevesebb, mint 2011-ben, mely a bruttó hazai össztermék (GDP) több, mint 12%-nak felelt meg.  A lakáshitelek 63%-as található banki állományban, 30%-a hitelintézeteknél, 3%-a takarékszövetkezetekben és… Tovább: Lakáshitelek száma Magyarországon»

1. oldal 2 oldalból12
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752