Cikkek a(z) Raiffeisen és Első lakáshitel kategóriából

A Raiffeisen bank lakáshitel felvétele esetén 0,5% kamatfelár kedvezményt biztosít az ügyleti kamatból, ha a banknál vezetett számlára havonta legalább a havi nettó minimálbérnek megfelelő összeg érkezik és havonta legalább 4 tranzakciót teljesít, mely lehet eseti és állandó átutalás, csoportos beszedési megbízás, készpénzfelvétel vagy vásárlás bankkártyával vagy OKOSkártyával.

Lakáshitel kalkulátor – Raiffeisen

Lakáshitel kalkulátor – Raiffeisen

A Raiffeisen Bank lakáshitel kalkulátorral nem csak lakáshitelt, de a különböző személyi hitel konstrukcióikat is ki lehet kalkulálni. A Raiffeisen lakáshitel kalkulátor használata előtt is felhívják a figyelmet, hogy a mi általunk otthon készített kalkuláció egyáltalán nem biztos, hogy meg fog egyezni a később a bank szakemberei által használt kalkulátorok… Tovább: Lakáshitel kalkulátor – Raiffeisen»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető. A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

Raiffeisen Bank lakáshitel kalkulátor

Raiffeisen Bank lakáshitel kalkulátor

Raiffeisen Bank lakáshitel kalkulátor segít eligazodni a bank által felvehető hitelek között. Nemcsak személyi hitelt, de lakáshitelt is kikalkulálhatjuk vele. Figyelmeztet a bank, hogy, egy bizonyos minősítési kategória szerinti kalkuláció fog készülni, azonban a hivatalos banki ügyfélminősítő bírálat minden igénylő esetén egyéni bírálatot fog kiadni, így módosulhat az ügyfél általi… Tovább: Raiffeisen Bank lakáshitel kalkulátor»

Raiffeisen Bank lakáshitel

Raiffeisen Bank lakáshitel

A Raiffeisen Bank lakáshitel olyan kiszámítható kamatozású lakáshitel, melynek árazása referencia kamatlábhoz van kötve, így a havonta fizetendő lakáshitel törlesztő részlete kiszámíthatóvá válik. Minimum egymillió forint, maximum harmincmillió forint igényelhető, legalább kettő, de maximum harminc évre. A kamatperiódus hossza 6 hónap, azaz félévente van felül bírálat. A Raiffeisen Bank kifejezetten ügyfélbarát… Tovább: Raiffeisen Bank lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752