0

Raiffeisen Bank lakáshitel kalkulátor

Raiffeisen Bank lakáshitel kalkulátor segít eligazodni a bank által felvehető hitelek között. Nemcsak személyi hitelt, de lakáshitelt is kikalkulálhatjuk vele. Figyelmeztet a bank, hogy, egy bizonyos minősítési kategória szerinti kalkuláció fog készülni, azonban a hivatalos banki ügyfélminősítő bírálat minden igénylő esetén egyéni bírálatot fog kiadni, így módosulhat az ügyfél általi kalkuláció folyamán kijött törlesztő részlet a banki bírálat után.

A Raiffeisen Bank lakáshitel kalkulátorral gyakorlatilag egy saját igényfelmérést végezhetünk, megnézhetjük a lehetőségeinket, és azt, hogy a feltételeknek megfelelünk-e vagy sem. Kiszámolhatjuk, hogy mennyi lesz a lakáshitel havi törlesztő részlete, mekkora összeget vehetünk fel és mekkora futamidőre, mindezt milyen hitelösszeg és havi bevétel megadása mellett.

Otthon is készíthetünk kalkulációt

Otthon is készíthetünk kalkulációt

 A kalkulátorral arról is tájékozódhatunk, hogy az ingatlan, melyet felajánlunk megfelel-e a követelményeknek, mely főleg az ingatlan értékére vonatkozik. Ez esetben a hitel hivatalos bírálata alatt természetesen egy a bank által küldött ingatlanbecslő is fel fogja mérni az adott ingatlan vagy ingatlanok értékét, melyet fedezetként kívánunk a lakáshitelbe bevonni.

Miután a kalkulációt befejeztük, elküldhetjük az email címünkre az előkalkulációt, de ki is nyomtathatjuk akár. Ha emailben kérjük, akkor a rendszer csatolja automatikusan a kiválasztott hitel konstrukciójának pontos jellemzőit és feltételeit is. Ezzel az általunk elkészített kalkulációval akár a lakáshitel felvételét is segíthetjük az ügyintézés során, így érdemes a fiókba azt is bevinni.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitel kalkulátor, Raiffeisen Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752