Cikkek a(z) Volksbank és Első lakáshitel kategóriából

Volksbank lakáshitelek – más néven, jobbat

Volksbank lakáshitelek – más néven, jobbat

Volksbank lakáshiteleket több formában is tudunk igényelni. Viszont ne felejtsük el rögtön a legelején letisztázni, hogy a Magyarországi Volksbank Zrt. 2013. november 1-től már Sberbank Magyarország néven folytatja a működést. Mint írják ez semmiben sem változtatja az eddigi működést. A telefonszámaik, elérhetőségeik és minden ami régen Volksbank-ként működött, azt most… Tovább: Volksbank lakáshitelek – más néven, jobbat»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető. A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

Volksbank lakáshitel kalkulátor

Volksbank lakáshitel kalkulátor

Volksbank lakáshitel kalkulátor letölthető egy Excel formátumú táblázatként a bank weboldaláról. A táblázat minden igényt kielégítő és részletes, de egyben érthető, átlátható, és könnyen használható is. A táblázat felső legördülő menüjéből kiválasztható az általunk felvehető lakáshitel típusa.  Ezekről a lakáshitel konstrukciókról részletes leírás található a Volksbank weboldalán, érdemes őket, egyenként,… Tovább: Volksbank lakáshitel kalkulátor»

Volksbank lakáshitel

Volksbank lakáshitel

Volksbank lakáshitel igényelhető több formában is. A Volksbank is kínál piaci kamatozású lakáshitelt, kamattámogatott lakáshitelt, illetve létezik egy “priority lakáshitel” elnevezésű konstrukciójuk is, mellyel magasabb értékű ingatlant vásárolhatunk, gyorsított ügyintézéssel, kedvezőbb kamattal. Viszonylag magas hitelösszeg igénylésénél kérhetjük ezt a konstrukciót. Kamattámogatott lakáshitel igénylésekor maximum 12,5 millió forintot kérhetünk Budapesten és… Tovább: Volksbank lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752