Cikkek a(z) Erste és Első lakáshitel kategóriából

Az Erste Bank weboldala részletesen taglalja a lakáshitel felvétel költségeit. Ingatlan vásárlása esetén adásvételi szerződést kell kötni, melynek ügyvédi munkadíja általában a vételár 1-2%-a, továbbá, ha az építés engedélyköteles, a tervezés és az engedélyezés szintén pénzbe kerül. Amennyiben ingatlan értékbecslésére is sok kerül – márpedig ez lakáshitel felvétel esetében elengedhetetlen -, akkor az ingatlanbecslő díját is ki kell fizetni, ami általában 30.000 forint.

Lakáshitel kalkulátor tesztelése – keressük a legjobbat!

Lakáshitel kalkulátor tesztelése – keressük a legjobbat!

A lakáshitel kalkulátorok közül sokfélét lehet elérni a bankok, és különböző pénzintézetek weboldalain. A sokféle lakáshitel kalkulátor néha kicsit megzavarhatja az embert, de könnyen megtanulható a használatuk, és nem kíván meg semmilyen előképzettséget sem a használatuk. A lakáshitel kalkulátorok lényege, hogy a lakáshitel tulajdonságai közül a 3 legfontosabb közül az… Tovább: Lakáshitel kalkulátor tesztelése – keressük a legjobbat!»

Forint alapú lakáshitel kalkulátor Erste

Forint alapú lakáshitel kalkulátor Erste

Forint alapú lakáshitel kalkulátor az Erste Bank weboldalán is megtalálható. A bank weboldalán az online verzión kívül van még egy letölthető Excel táblázat is. Az Excel-táblázat alapú lakáshitel kalkulátor azért jobb mint a webes felületű mert a letölthetőségnek és a részletességének hála, akár internet használata nélkül is részletgazdagon kiszámolható minden részlet a lakáshitelről…. Tovább: Forint alapú lakáshitel kalkulátor Erste»

Erste Bank lakáshitel előtörlesztés

Erste Bank lakáshitel előtörlesztés

Az Erste Bankban a lakáshitel előtörlesztés lehetősége ugyan úgy fennáll, mint más bankok esetében. Ha lakáshitelt vettünk fel és már van annyi pénzünk, hogy úgy döntünk, hogy előtörlesztünk, akkor nincs más dolgunk mint bemenni az egyik Erste bank fiókba és az előtörlesztési szándékunkat jelezni, és ezt írásos kérvény formájában benyújtani… Tovább: Erste Bank lakáshitel előtörlesztés»

Erste Bank lakáshitelek kalkulátor

Erste Bank lakáshitelek kalkulátor

Erste Bank lakáshitelek kalkulátorai elérhető az Erste Bank weblapján, amennyiben szükséghünk van rá, de nem csak egy féle online kalkulátoruk létezik, hanem van egy letölthető Excel táblázat is. Az Excel-kalkulátor azért használatosabb, az online verzióval szemben, mert letölthető és sokkal részletgazdagabb, sokkal több adathoz féhetünk hozzá, sokkal több mindent tudunk vele kiszámolni. Erste Bank… Tovább: Erste Bank lakáshitelek kalkulátor»

Lakáshitelek – Erste Bank

Lakáshitelek – Erste Bank

Lakáshitelek igénylése az Erste Bank fiókjaiban továbbra is lehetségesek, és ahogy egyre távolodunk a válságtól, egyre több lakáshitel talál gazdára. Ha a jövedelmünket az Estre Bankos bankszámlára kérjük és minden hónapban legalább két csoportos beszedési megbízásra szerződünk le, akkor a bank nem fog felszámítani semmiféle folyósítási jutalékot, és kedvezőbb kamatokat… Tovább: Lakáshitelek – Erste Bank»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető. A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

Erste bank lakáshitel kalkulátor

Erste bank lakáshitel kalkulátor

Erste Bank lakáshitel kalkulátor elérhető az Erste Bank honlapján. Többféle lakáshitel kalkulátorral is rendelkeznek, azonban mindegyik kalkulátor egy letölthető Excel fájl, .xls formátumban. Ez a típusú kalkulátor azért barátibb, mint az online kalkulátorok, mert letölthetőek, és sokkal részletgazdagabbak, több és használhatóbb adatokhoz juthatunk, mely sokkal közelebb áll a valósághoz. Erste… Tovább: Erste bank lakáshitel kalkulátor»

Erste Bank lakáshitel

Erste Bank lakáshitel

Az Erste Bank lakáshitel jelenleg többféle akcióval is igénylehető, igen vonzó ajánlatokkal várják leendő lakáshitelt igénylő ügyfeleiket. Árfolyamkockázat nélküli forint alapú lakáshitelt, 0% kezelési költséggel, 6 hónapos kamatperiódussal, valamint az értékbecslési díj elengedésével vehetünk fel az Erste Banktól. Amennyiben a munkabérünk Erste Bankos bankszámlára érkezik, valamint havonta legalább két csoportos… Tovább: Erste Bank lakáshitel»

1. oldal 2 oldalból12
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752