Hírek feltételek és Első lakáshitel témában

Lakáshitel felvétel feltételei – mi szükséges?

Lakáshitel felvétel feltételei – mi szükséges?

A lakáshitel felvétel egyik fontos feltétele, hogy az igénylő elmúljon 18 éves, cselekvőképes legyen, és magyar állampolgárságúnak kell lennie. Ha az igénylő nem magyar állampolgár, de van bejelentett magyarországi hivatalos lakcíme, akkor kérheti a lakáshitelt a banktól. A másik fontos feltétel, hogy az igénylőnek bejelentett, állandó munkahellyel és onnan származó… Tovább: Lakáshitel felvétel feltételei – mi szükséges?»

Lakásvásárlási hitel feltételei – KHR-n nem szerepelhet!

Lakásvásárlási hitel feltételei – KHR-n nem szerepelhet!

Lakásvásárlási hitel feltételei között szerepel, hogy a lakáshitelt csak nagykorú személy veheti fel, méghozzá olyan nagykorú, aki magyar állampolgárságú. Ha nem magyar állampolgár szeretne Magyarországon lakáshitelt felvenni, akkor devizabelföldi személyként teheti meg, mely azt jelenti, hogy külföldi létére rendelkezik állandó, bejelentett magyarországi lakcímmel. A lakáshitel felvételének másik sarkalatos kérdése a… Tovább: Lakásvásárlási hitel feltételei – KHR-n nem szerepelhet!»

Lakáshitel felvételének feltételei 2014 – családosok előnyben!

Lakáshitel felvételének feltételei 2014 – családosok előnyben!

Lakáshitel felvételének feltételei 2014-ben is igen hasonlóak az előző évekhez képest, és megszokottaknak megfelelően néhány alapszabály nem módosult, de az új lakáshitel fajtákat, és a lakáshitelek törlesztését folyamatosan figyelemmel kell kísérni, mert mindig lehet egy-egy új konstrukció, és az új konstrukcióhoz új feltételek is dukálnak. A lakáshitelek alapfeltételei, hogy az… Tovább: Lakáshitel felvételének feltételei 2014 – családosok előnyben!»

Lakáscélú hitel feltételei – könnyebb igénylés!

Lakáscélú hitel feltételei – könnyebb igénylés!

Lakáscélú hitel feltételei idén, 2014-ben is hasonlóak, mint az előző években, azzal a kis kivétellel, hogy idén akár már igényelhető lesz a kibővített közalkalmazotti lakáshitel, mely felvételének első és legfontosabb feltétele, hogy az állami szférában legyen az igénylő alkalmazva, és ezt természetesen igazolni is tudja. Könnyebben igényelhetjük már a lakáshitelt,… Tovább: Lakáscélú hitel feltételei – könnyebb igénylés!»

Lakáshitel általános feltételei

Lakáshitel általános feltételei

Lakáshitel általános feltételeiről elmondható, hogy léteznek kifejezetten úgynevezett K.O. kritériumok, és normális feltételek, melyeknek meg kell felelnie annak, aki a lakáshitel folyósítását kéri. Az egyik K.O. kritérium, hogy el kell, hogy múljon az igénylő 18 éves a kérelem benyújtásakor, ez az egyik legfontosabb feltétel. A másik, hogy legen magyar állampolgárságú,… Tovább: Lakáshitel általános feltételei»

Lakáshitel igénylésének feltételei

Lakáshitel igénylésének feltételei

Lakáshitel igénylésének több feltétele is van, melyeknek egyszerre kell teljesülniük, ha úgy döntjük, hogy megigényeljük és leadjuk a az igénylést rá. Néhány alapfeltétel: a lakáshitel igénylőjének el kell 18 évesnek múlni, csak felnőttkorú igényelheti, és veheti fel az összeget. Magyar állampolgárságúnak kell lennie, vagy devizabelföldi személynek, mely azt jelenti, hogy… Tovább: Lakáshitel igénylésének feltételei»

Lakáshitel feltételek 2013

Lakáshitel feltételek 2013

Lakáshitel feltételek 2013-ban, és még 2014 elején is várhatóan ugyan azok lesznek, azonban a 2014-es választások utáni állapotokat egyelőre lehetetlen megjósolni. Ugyanis a lakáshitelek támogatása 2010-ig adókedvezmény formájában valósult meg, jelenleg kamatkedvezmény nyújtható, viszont, hogy a jövő mit hoz azt sajnos még nehéz megmondani, mert az is lehet, hogy marad… Tovább: Lakáshitel feltételek 2013»

Lakáshitel feltételei 2013

Lakáshitel feltételei 2013

Lakáshitel feltételei 2013-ban is nagyjából ugyan azok, mint 2012-ben, vagy az előtt, viszont minden pénzintézet másképp kezeli a feltételeket, és mindegyiknél eltérőek lehetnek ezek. Léteznek úgynevezett K.O. kritériumok, melyek a lakáshitel felvételéhez elengedhetetlenek, és ezek nélkül törvénybe ütköző lenne lakáshitelt folyósítania bármelyik banknak. K.O. kritérium, hogy a lakáshitel igénylő már nagykorú legyen és… Tovább: Lakáshitel feltételei 2013»

Lakáshitelt szeretnék felvenni

Lakáshitelt szeretnék felvenni

Lakáshitelt szeretnék felvenni! De mi ilyenkor a teendőm? Alaposan körül kell néznünk a piacon, hogy milyen lakáshitel konstrukciók érhetőek el. Össze kell, hogy hasonlítsuk mindegyik pénzintézet ajánlatát, hogy majd a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót ajánló banknál igényeljük a lakáshitelt. Ha megtaláltuk a számunkra legjobbat, akkor telefonon vagy online egyeztessünk időpontot a… Tovább: Lakáshitelt szeretnék felvenni»

Lakáshitelek feltételei

Lakáshitelek feltételei

Lakáshitelek elvételének a feltételeit érdemes mindenképpen letisztázni előre, mielőtt belevágunk a lakáshitel igénylésébe. Ezeket a feltételeket a bankok és a hitelintézetek igen komolyan veszik tehát, jó ha felkészülten érkezünk. A korhatárok és az ingatlan fedezet, valamint az önerő olyan feltételek, melyek mellől csak nagyon kivételes esetben mondanak le a bankok. Másik… Tovább: Lakáshitelek feltételei»

1. oldal 2 oldalból12
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752