Hírek futamidő és Első lakáshitel témában

Lakáshitel futamidő csökkentés

Lakáshitel futamidő csökkentés

Lakáshitel futamidő csökkentése azért lehet fontos, hogy ha valaki szeretné a lakáshitelét hamarabb visszafizetni, akkor lehet ideális lehet ez a típusú szerződés módosítás. A szerződés módosítás díját viszont vállalnunk kell ebben az esetben. Ez általában 50-60 ezer forint, bár mindenképpen szerződéstől függ. A lakáshitel futamidő csökkentése gyakorlatilag nincs nagyon megszabva,… Tovább: Lakáshitel futamidő csökkentés»

Lakáshitel 5 évre

Lakáshitel 5 évre

Lakáshitel 5 évre is felvehető akár, viszont ez esetben se a törlesztő részlet, se a lakáshitel összege nem lehet magasabb néhány millió forintnál. 5 évre kis összegű lakáshiteleket szoktak az emberek felvenni, és a legtöbb esetben nem is vásárlási célból, hanem valamilyen lakáscélra költhető tevékenységre költik. Lakáscélú költekezés lehet a… Tovább: Lakáshitel 5 évre»

Lakáshitelek előtörlesztése

Lakáshitelek előtörlesztése

A lakáshitelek ingyenes előtörlesztési lehetősége több bankban is fenn áll 2013-ban is. Ha összegyűlt egy akkora összeg, mellyel érdemes a lakáshitelünk összegét csökkenteni, akkor vágjunk bátran bele, de nem érdemes 10 vagy 20%-nak megfelelő összeggel előtörleszteni feltétlenül, hiszen az előtörlesztésnek is díja van. Az előtörlesztést annál a banknál ahol a lakáshitelünk… Tovább: Lakáshitelek előtörlesztése»

Lakáshitel előtörlesztési díja – mennyibe kerül?

Lakáshitel előtörlesztési díja – mennyibe kerül?

A lakáshitel előtörlesztési díja minden bankban eltérő, nincs egységes díjszabás erre. Ha a lakáshitelünket valamekkora összeggel szeretnénk előtörleszteni, akkor azt feltétlenül előtörlesztés előtt írásban a bankfiókban kérvényeznünk kell. Ebben a kérvényben nekünk meg kell adnunk az előtörlesztés pontos összegét és pontos dátumát is. E nélkül a kérvény nélkül hiába érkezik… Tovább: Lakáshitel előtörlesztési díja – mennyibe kerül?»

Fix kamatozású lakáshitel – Meddig fix?

Fix kamatozású lakáshitel – Meddig fix?

Fix kamatozású lakáshitel abban az esetben igényelhető, ha olyan konstrukciót választunk, ahol kifejezetten a fix kamatozás számít a kedvezménynek. Több féle kedvezményes lakáshitel érhető el most a lakáshitel piacon. Az OTP banknál példádul kifejezetten az akár 5 évre szóló fix kamatozású lakáshitel konstrukciót ajánlják, amennyiben másik konstrukcióba nem fér bele az… Tovább: Fix kamatozású lakáshitel – Meddig fix?»

Lakáshitel futamidő hosszabbítása

Lakáshitel futamidő hosszabbítása

Lakáshitel futamidő hosszabbítása az egyik lehetséges mód arra, hogy könnyítsünk a lakáshitelünk havi törlesztő részletének összegén. Ez általában úgy érhető el, hogy kinyújtjuk a futamidőt és ezzel a törlesztő részlet is arányosan kisebb lesz. Ilyen módosításra legtöbbször akkor kéri az ügyfél a pénzintézetet, hogyha fizetési nehézségekbe ütközik. A válság után… Tovább: Lakáshitel futamidő hosszabbítása»

Lakáshitel kalkulátorok

Lakáshitel kalkulátorok

Lakáshitel kalkulátorok hada közül válogathatunk az interneten. Minden pénzintézet, hitelintézet és bank rendelkezik általában saját online felületű lakáshitel kalkulátorral, melyek között nem mindig egyszerű eligazodni. A legfontosabb, hogy ne csak kitöltsük azt a kalkulátort, hanem előtte tájékozódjunk is arról, hogy a kalkulátor amit a saját adatainkkal töltünk ki egyáltalán releváns-e…. Tovább: Lakáshitel kalkulátorok»

Lakáshitel egyszerűen

Lakáshitel egyszerűen

Lakáshitel egyszerűen kérhető szinte bármelyik magyarországi pénzintézettől. Elég, ha csak annyit teszünk, hogy felkeressünk a weboldalukat, és részletesen tájékozódunk az éppen aktuális lakáshitel kondíciókról. A weboldalról kérhetünk visszahívást telefonon, vagy email-ben is elküldhetjük az igényünket. Az esetek többségében 24 órán belül vissza is hívnak bennünket egy ajánlattal. Ha lakáshitel felvételén… Tovább: Lakáshitel egyszerűen»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752