Hírek törlesztő részlet és Első lakáshitel témában

Lakáshitel törlesztés cafeteriából

Lakáshitel törlesztés cafeteriából

Manapság béren kívüli juttatásból, azaz cafeteriából tengernyi típust ismerünk, ezek lehetnek többek között a különböző hideg vagy meleg étkezési jegyek, azon belül is a különböző márkák, szolgáltatók ebéd vagy hideg étkezési utalvány csekkjeik, melyeket lassan az Erzsébet utalvány vált fel. Ezeken felül lehet kérni wellness, vagy kultúra utalványt, utazási csekket,… Tovább: Lakáshitel törlesztés cafeteriából»

Lakáshitel információk

Lakáshitel információk

Lakáshitel információk összegyűjtése a lakáshitel igénylés első és egyik legfontosabb része. Lakáshitel információt szerezhetünk a bankok és hitelintézetek honlapjáról, ami ugyan kényelmes megoldás, de mindenképpen érdemes személyesen befáradni mindig a fiókba, hogy fel tudjuk tenni a kérdéseinket, melyet ott az igénylés előtt jutnak eszünkbe, de otthon a weboldalról nem kapnánk… Tovább: Lakáshitel információk»

Piaci kamatozású lakáshitel

Piaci kamatozású lakáshitel

Sokat hallunk a piaci kamatozású lakáshitelről, azonban sokunknak ez az információ nem éppen jelent túl sokat, pedig egy elég gyakori, sőt, talán a leggyakoribb lakáshitel fajta, melyet az emberek igényelnek. A lakáshitelek nagy része piaci alapú lakáshitel, mely azt jelenti, hogy a lakáshitelnek van egy adott kamatlába, mely esetenként a gazdasági,… Tovább: Piaci kamatozású lakáshitel»

Lakáshitelek OTP

Lakáshitelek OTP

Lakáshitelek az OTP bank fiókjaiban megigényelhetőek és készít is számunkra minden ügyintéző szívesen kalkulációt is, hogy kiderüljön, hogy érdemes-e felvennünk az adott hitelt. El fogja mondani az OTP Bank tanácsadója azt is, hogy milyen hitelcélra lehet a lakáshitelt felvenni, valamint a kalkulációból az is ki fog derülni,hogy mekkora lesz a… Tovább: Lakáshitelek OTP»

Euró alapú lakáshitel kalkulátor

Euró alapú lakáshitel kalkulátor

Euró alapú lakáshitel kalkulátor használatával kiszámolható, hogy a lakáshitel összege mekkora lehet egy adott jövedelem és fedezet mellett. Ahhoz, hogy a kalkuláció a végén nagyjából pontos eredményt mutasson, az kell, hogy az adatokat nagyon pontosan vigyük fel, és a legfrissebb adatokat használjuk. Ha kíváncsiak vagyunk a lakáshitel törlesztő részletére, akkor… Tovább: Euró alapú lakáshitel kalkulátor»

Lakáshitel ingyenes előtörlesztés – lehetséges

Lakáshitel ingyenes előtörlesztés – lehetséges

A lakáshitel ingyenes előtörlesztés lehetősége több bankban is fenn áll. Amennyiben lakáshitellel rendelkezünk és összegyűlt annyi pénz, hogy úgy döntsünk csökkentjük vele a fennálló lakáshitel tartozásunkat. Azonban fontos megjegyezni, hogy előtörleszteni kis összeggel nem érdemes, csak akkor, ha a teljes hitelösszegnek legalább a 10 vagy 20 százalékával rendelkezünk már. Ha… Tovább: Lakáshitel ingyenes előtörlesztés – lehetséges»

Banki lakáshitel kalkulátor

Banki lakáshitel kalkulátor

A lakáshitel igénylésénél is szükség van a kalkulátor segítségére, ezek közül a két legismertebb a különböző pénzintézetek honlapján található kalkulátorok és az intézetek saját belső használatú kalkulátorai. Az internetes lakáshitel kalkulátorok esetében minden esetben megjegyzi az adott pénzintézet weboldala, hogy az adat melyet látunk csak tájékoztató jellegű. A saját, belső… Tovább: Banki lakáshitel kalkulátor»

Lakáshitel svájci frankban – mennyi a törlesztő?

Lakáshitel svájci frankban – mennyi a törlesztő?

Lakáshitel svájci frankban is fizethető akár, ha svájci frank alapú lakáshitelt vettünk fel. Az a tény, hogy a lakáshitelünk deviza – ez esetben svájci frank – alapú, még nem jelenti egyenesen azt, hogy ez frankban is fizethető. Bankja válogatja, hogy melyik, hogyan működik, de a legtöbb bank forintban várja a… Tovább: Lakáshitel svájci frankban – mennyi a törlesztő?»

Lakáshitel törlesztés számítás

Lakáshitel törlesztés számítás

Lakáshitel törlesztés számítás elő és utókalkulációval is számolható. Ha még nem döntöttük el, hogy milyen lakáshitelt szeretnénk, de azt már tudjunk, hogy szükségünk lesz rá és már a megfelelő ingatlant is kinéztük, akkor nyugodtan készíthetünk magunknak otthon egy előkalkulációt, mellyel nagyjából meg tudjuk állapítani, hogy mekkora lesz a lakáshitel törlesztő… Tovább: Lakáshitel törlesztés számítás»

Milyen lakáshitelt vegyek fel?

Milyen lakáshitelt vegyek fel?

Mindenkinek olyan lakáshitelt kell felvennie, mely illeszkedik az anyagi helyzetéhez. De mit is jelent ez? A lakáshitelt egyszerűen magunkra kell szabni. Adott egy adós és egy adóstárs, és nekik adott a havi fix bevételük, fizetést kapnak, esetleg gyermekek után családi pótlékot vagy egyéb hivatalos juttatást. Ezek a juttatások is beszámítanak… Tovább: Milyen lakáshitelt vegyek fel?»

1. oldal 2 oldalból12
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752