0

Lakáshitelek OTP

Lakáshitelek az OTP bank fiókjaiban megigényelhetőek és készít is számunkra minden ügyintéző szívesen kalkulációt is, hogy kiderüljön, hogy érdemes-e felvennünk az adott hitelt. El fogja mondani az OTP Bank tanácsadója azt is, hogy milyen hitelcélra lehet a lakáshitelt felvenni, valamint a kalkulációból az is ki fog derülni,hogy mekkora lesz a havi törlesztő részlet és mennyi ideig kell fizetnünk azt.

A hitelcélt minden esetben igazolni kell, és nagyon fontos, hogy a törlesztés kizárólag saját OTP Bankos bankszámlaszámról történhet. A folyósítás általában egy összegben történik, ritka, indokolt esetben lehet kérni, hogy készpénzben kapjuk meg a lakáshitel teljes összegét. Az OTP Bank lakáshitel esetén kötött szerződést is közjegyzőnél közokiratba kell foglalni.

OTP lakáshitelek igényléséhez a fiókban kell leszerződnünk

OTP lakáshitelek igényléséhez a fiókban kell leszerződnünk

A lakáshitel törlesztését havonta kell megoldanunk, ami az OTP Bank esetében minden hónap 4. napját jelenti. Amennyiben ez nem munkanap, ebben az esetben a következő banki munkanapon kell rendezni a törlesztő részletet. Az igényelt lakáshitel összege minimum 1 millió, maximum 50 millió forint lehet, azonban ez az összeg függ az ingatlanbiztosíték értékétől, és az igénylő jövedelmétől.

 Az OTP Bank nem számít fel a lakáshitel igénylése eseten kezelési költséget, mellyel jelentős összeget takaríthatunk meg. Továbbá, ha az OTP Banknál nyitunk bankszámlát, es a jövedelmünket oda kérjük a munkáltatónktól utaltatni és legalább két csoportos beszedési megbízásra kötünk szerződést, akkor magas kamatkedvezményben is részesülhetünk.

  
Iktatva: Költségei, Lakáshitel kalkulátor, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása, Lakásvásárlási hitelek, Önerő, OTP, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752