Hírek 2013 és Első lakáshitel témában

Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?

Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?

Lakáshitelek 2013-ban a következő lakás-célokra használható fel: mindenképpen lakáscélúnak kell lennie annak a költésnek, melyet a lakáshitel összegéből fedezünk. Ilyen lehet használ vagy új lakás megvásárlása. Ház építése, mely lehet, nyaraló vagy üdülő is, de mindenképpen valamilyen lakóépületnek kell a végén majd lennie. Vehetünk építési telket is akár. Ha nem… Tovább: Lakáshitelek 2013 – miből választhatunk?»

Támogatott lakáshitel 2013

Támogatott lakáshitel 2013

Támogatott lakáshitel 2013-ban is a bankfiókok rengetegében igényelhető, méghozzá egy külön nyomtatványon, amelyet a lakáshitel igénylő mellé kell kitölteni ahhoz, hogy egyáltalán kiderüljön, hogy jogosultak vagyunk-e rá. Államilag támogatott lakáshitel használt lakásra és új lakásra is igényelhető, sőt a használt ingatlant akár fel is újíthatjuk, modernizálhatjuk ebből az összegből. Államilag… Tovább: Támogatott lakáshitel 2013»

Lakáshitel kiváltás 2013 – hogyan lehet?

Lakáshitel kiváltás 2013 – hogyan lehet?

Lakáshitel kiváltás 2013-ban is többféleképpen is lehetséges. Az egyik lehetőség a lakáshitel kiváltására, ha egy összegben visszafizetjük az egész lakáshitelt. Ha már rendelkezünk az ehhez szükséges összeggel, akkor egyértelmű, hogy csak át kell utalni a bank részére, ha nem akkor  igényelnünk kell egy másik pénzintézettől új lakáshitelt. A lakáshitel kérelem benyújtása után kb. – ha… Tovább: Lakáshitel kiváltás 2013 – hogyan lehet?»

Kamattámogatott lakáshitel kalkulátor 2013

Kamattámogatott lakáshitel kalkulátor 2013

Kamattámogatott lakáshitel kalkulátor 2013-ban is letölthető az internetről vagy kitölthető a bankok online felületén. Mielőtt lakáshitel igényelnénk fontos, hogy alaposan körülnézzünk előtte, hogy milyen kondíciókkal és milyen feltételekkel lehet 2013-ban lakáshitelhez jutni. Nem egyszerű, hiszen rengeteg az ajánlat és viszonylag hosszú időre kötelezzük el magunkat, de egy jó kalkulátorral megkönnyíthetjük… Tovább: Kamattámogatott lakáshitel kalkulátor 2013»

Érdemes-e lakáshitelt felvenni? A válasz: igen!

Érdemes-e lakáshitelt felvenni? A válasz: igen!

Lakáshitelt érdemes 2013-ban is felvenni, főleg, hogy nemcsak piaci kamatozású lakáshitelek érhetőek el, hanem kedvező, államilag kamattámogatott lakáshitelek is, melyeknek a kamata akár 3-5%-al is kevesebb lehet, mint egy standard lakáshitel felvétel esetében. Természetesen ahány bank annyi konstrukció, de ne feledjük el, hogy lakásra mindig szükség lesz, így hitelre is,… Tovább: Érdemes-e lakáshitelt felvenni? A válasz: igen!»

Közalkalmazotti lakáshitel 2013

Közalkalmazotti lakáshitel 2013

Közalkalmazotti lakáshitel 2013-ban is igényelhető kedvező kondíciókkal. Az erre a konstrukcióra jogosultak lehetnek a közalkalmazottak, bírók, ügyészek, igazságügyi alkalmazottak, akik az állami alkalmazottak lakáskölcsöneihez kapcsolódó állami kezességre is jogosultak lehetnek. Ennek a feltétele a határozatlan idejű munkaviszony, mely legalább már három éve folyamatosan fennáll, nem tölti felmondási ideje, és nincs… Tovább: Közalkalmazotti lakáshitel 2013»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

Legjobb lakáshitel 2013

Legjobb lakáshitel 2013

Legjobb lakáshitel 2013-ban természetesen az a konstrukció, amelyet egyénileg, személyre szabva kaphatunk meg, amely a mi helyzetünkhöz igazodik, a mi pénztárcánknak felel meg, és amelynek a havi törlesztő részletét gond nélkül ki tudjuk fizetni. Na de mi is kell ahhoz, hogy az áhított legjobb lakáshitel konstrukciót fogjuk ki? Első lépésként… Tovább: Legjobb lakáshitel 2013»

Kamattámogatott lakáshitel 2013

Kamattámogatott lakáshitel 2013

Otthonteremtési kamattámogatás bizonyos feltételek teljesülése mellett vehető igénybe használt lakás vételére vagy felújítására, valamint új lakás építésére illetve vásárlására lakáshitel felvétele esetén. A felvehető hitelösszeg 2013-ban a következőképpen alakul: Új lakás vásárlására vagy építésére maximum 10 millió forint vehető fel; használt lakás vásárlására illetve felújítására pedig maximum 6 millió forint. Nagyon… Tovább: Kamattámogatott lakáshitel 2013»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752