0

Legjobb lakáshitel 2013

Legjobb lakáshitel 2013-ban természetesen az a konstrukció, amelyet egyénileg, személyre szabva kaphatunk meg, amely a mi helyzetünkhöz igazodik, a mi pénztárcánknak felel meg, és amelynek a havi törlesztő részletét gond nélkül ki tudjuk fizetni. Na de mi is kell ahhoz, hogy az áhított legjobb lakáshitel konstrukciót fogjuk ki?

Első lépésként mérjük fel reálisan saját anyagi helyzetünket, és nézzük meg, hogy mi az a fix összeg melyet havonta a lakáshitel törlesztő részletére gond nélkül fordíthatunk. Érdemes még lakáshitel felvétel előtt olyan helyen keresni a kívánt ingatlant, melynek értéke illeszkedik, abba a képbe melyet a pénztárcánk megenged, illetve, mely illik a havi törlesztő részletet. 

Hajtsunk a kamatkedvezményre!

Hajtsunk a kamatkedvezményre!

Ha a kettő stimmel, akkor már csak ki kall számítanunk, hogy mekkora hitelt kell felvennünk. Érdemes a bankok lakáshitel kalkulátorát is igénybe venni, mellyel pofon egyszerűen kiszámolhatjuk a havi törlesztő részletet illetve a lakáshitel összegét. Amennyiben szakemberre bíznánk ugyan ezt, fáradjunk be a bankfiókba és kérjük az ügyintéző segítségét.

Személyre szabni úgy tudjuk még a lakáshitelt, hogy elmondjuk az ügyintézőnek, hogy mekkora havi jövedelemmel rendelkezünk, mit tudunk fedezetképpen felajánlani, illetve tudunk-e havi szinten legalább két csoportos megbízásra leszerződni avval a bankkal ahol  a lakáshitelt fel kívánjuk venni, ugyanis is így kamatkedvezményhez, végeredményképpen alacsonyabb havi törlesztő részlethez jutunk. Ha pedig a jövedelmünk is ugyan oda érkezik, akkor még nagyobb lehet a kamatkedvezmény mértéke.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752