Hírek jelzálog és Első lakáshitel témában

Lakáshitel jelzálog nélkül – adnak a bankok?

Lakáshitel jelzálog nélkül – adnak a bankok?

Lakáshitel felvétele jelzálog fedezet nélkül csak abban az esetben lehetséges, ha az igénylő igen kivételes helyzetben van, mely által a bank úgy dönt, hogy az ő esetében nem szükséges ingatlan fedezetet biztosítania. Alapesetben minden lakáshitel felvételekor a banknak kötelessége legalább egy ingatlan fedezetet kérnie a leendő adóstól, méghozzá egy akkorát, mely bőven… Tovább: Lakáshitel jelzálog nélkül – adnak a bankok?»

10 millió forint lakáshitel

10 millió forint lakáshitel

10 millió forint lakáshitel felvételéhez viszonylag magas havi szintű fix bevételre, fizetésre van szüksége az adósnak és az adóstársnak, és ehhez legalább egy 13-15 millió forint értékű ingatlant kell tudniuk felmutatni mint fedezet, mely lehet a megvásárolandó lakás vagy ház is. A lakáshitel igénylés előtt érdemes egy kalkulációt készíttetni azzal… Tovább: 10 millió forint lakáshitel»

Lakáshitel új lakásra

Lakáshitel új lakásra

Lakáshitelt új lakásra is fel lehet venni. A lakáshitel igénylésénél a lényeg, hogy a hitelösszeg felhasználása mindenképpen lakáscélú legyen, de ha új lakást veszünk belőle, akkor ebből nem is lehet gond. Azonban nem mindegy, hogy az új lakás hol helyezkedik el, Budapesten, megyeszékhelyeken, vagy vidéken, hiszen minél kevésbé fekszik frekventált… Tovább: Lakáshitel új lakásra»

Lakáshitel kalkulátor 2014

Lakáshitel kalkulátor 2014

Lakáshitel kalkulátor 2014-ben is elérhető a bankok legtöbbjének a weboldalán, mellyel elég sok információhoz tudunk saját magunk is jutni, méghozzá önállóan egy olyan online felület segítségével, amit ha megfelelően használunk, akkor akár be sem kell mennünk egy adott bank fiókjába további részletekért, mert akár már otthon kiderülhet, hogy bizony a… Tovább: Lakáshitel kalkulátor 2014»

Lakáshitel nyugdíjasoknak

Lakáshitel nyugdíjasoknak

Lakáshitel nyugdíjasoknak általában nem folyósítható, mivel a hitel megigénylésénél egy alapvető kritérium, hogy a futamidő az igénylő maximum 70 éves koráig ki kell, hogy fusson, azonban ezt némely bank 75 évre emelte. Tehát nem teljesen kizárt, hogy egy nyugdíjas is fel tud venni lakáshitelt. Azonban egyedül elég kevés az esélye,… Tovább: Lakáshitel nyugdíjasoknak»

Lakásvásárlási hitelek kedvező kamatokkal!

Lakásvásárlási hitelek kedvező kamatokkal!

Lakásvásárlási hitelek közül többféle is felvehető a bankok és pénzintézetek különböző ajánlatai közül. A lakásvásárlási hitelek konstrukciói azért lettek kitalálva, hogy aki lakást szeretne magának venni, vagy adott esetben egy házat, akkor annak ne személyi hitelt kelljen magasa kamatokkal felvennie, hanem kifejezetten lakáscélra költhető lakáshitelt, melynek jóval alacsonyabbak a kamatai,… Tovább: Lakásvásárlási hitelek kedvező kamatokkal!»

Lakáshitel jellemzői

Lakáshitel jellemzői

A lakáshitelt mielőtt felvesszük érdemes jól megismerni, hogy lássuk a jellemzőit, a típusait, feltételeit és a felvételének folyamatát is. A lakáshitel felvétele és fizetése egy elég hosszútávú elkötelezettség, melynek felvételét jól meg kell gondolnia annak aki belevág, hiszen a következő éveket, sőt akár évtizedeket is meghatározhatja, és a nem figyelünk… Tovább: Lakáshitel jellemzői»

Lakáshitel információk

Lakáshitel információk

Lakáshitel információk összegyűjtése a lakáshitel igénylés első és egyik legfontosabb része. Lakáshitel információt szerezhetünk a bankok és hitelintézetek honlapjáról, ami ugyan kényelmes megoldás, de mindenképpen érdemes személyesen befáradni mindig a fiókba, hogy fel tudjuk tenni a kérdéseinket, melyet ott az igénylés előtt jutnak eszünkbe, de otthon a weboldalról nem kapnánk… Tovább: Lakáshitel információk»

Lakáshitel kondíciók

Lakáshitel kondíciók

Ahány bank, pénzintézet vagy hitelintézet annyi lakáshitel kondícióval találhatjuk magunkat szembe. Minden bank verseng az ügyfelekért, és igyekeznek minél több ügyfelet akvirálni, illetve elvenni egymástól, ezért általában az alapján változtatják a lakáshiteleik kondícióit, hogy a másik banktól el tudják venni az ügyfeleket, vagy a potenciális lakáshitel igénylőket. Ezek a lakáshitel kondíciók… Tovább: Lakáshitel kondíciók»

Lakáshitel ingatlanfedezet

Lakáshitel ingatlanfedezet

Lakáshitel felvételéhez elengedhetetlen, hogy legyen ingatlanfedezet, hiszen a lakáshitel szerződés mellé egy jelzálog szerződés is készül, melyet a zálogkötelezetteknek is alá kell írnia, akik lehetnek annak az ingatlannak a leendő tulajdonosai akik a lakáshitelt veszik fel (tehát adós és adóstársak egyben), valamint lehetnek teljesen külső személyek is, hiszen az ingatlanfedezetnek… Tovább: Lakáshitel ingatlanfedezet»

1. oldal 5 oldalból12345
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752