Hírek 2014 és Első lakáshitel témában

A lakáshitelek terén várható változás 2015 -ben?

A lakáshitelek terén várható változás 2015 -ben?

Kijelenthetjük, hogy 2015- ben is az emberek jelentős résznének szüksége lesz lakáshitelre ahhoz, hogy meg tudják vásárolni a kiválasztott ingatlanukat, akár csak 2014- ben, és az azt megelőző években is. Sajnálatos módon a mai gazdasági helyzetben ritkának nevezhető az, hogy csak úgy valaki néhány év alatt össze tudná spórolni egy… Tovább: A lakáshitelek terén várható változás 2015 -ben?»

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Az emberek többségének általában az a legnagyobb álma, hogy egy saját ingatlant a magukénak mondhassanak. Ez nem csak biztonság érzetet jelenthet, de tovább örökítheti a későbbiekben a családjára is a tulajdonát. 2014- ben azonban kevés ember teheti meg azt, hogy hitel nélkül vásároljon lakást vagy épp házat magának. A köztisztviselőknek… Tovább: Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!»

A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben?

A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben?

Ahhoz, hogy valakinek sikerüljön teljesen önerőből, készpénzben megvásárolni egy ingatlant, vagy nagyon sokat kell dolgozni és gyűjtögetni, vagy nagyon jó helyre kell születni, ahol a család tudja anyagilag támogatni a saját otthona megvásárlását. A legtöbbek azonban lakáshitel igénylésére szorulnak még most, 2014- ben is, és az is nagy nehézséget okozhat,… Tovább: A lakáshitel esetében mekkorának kell lenni az önerő mértékének 2014 -ben?»

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?

Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?

Sajnálatos módon sok embernek van szüksége manapság, 2014- ben is hitelre. Kevesen tudják az megoldani, hogy készpénzre megvegyen egy autót vagy épp egy ingatlanat. A hiteleknek, így a lakáshitel igénylésnek is igen komoly feltételei vannak, így akárki nem juthat kölcsönhöz. Sokan félnek, hogy még az önerőt sem tudják összegyűjteni, anélkül… Tovább: Lakáshitel önerő nélkül 2014 -ben megoldható?»

Lakáshitel 2014: könnyebb hozzájutni, mint az elmúlt években?

Lakáshitel 2014: könnyebb hozzájutni, mint az elmúlt években?

A gazdasági válság bekövetkezése sok- sok ember életét nehezítette meg. Megfigyelhető jelenség volt az, hogy a hitellel rendelkező emberek zöme már nem bírta fizetni a megemelkedett havi törlesztőrészleteiket, és eladósodtak. Még ma, 2014- ben is sokan küzdenek azzal, hogy meglévő lakáshitelüket törleszteni tudják. Könnyebb hozzájutni egy lakáshitelhez 2014- ben, mint… Tovább: Lakáshitel 2014: könnyebb hozzájutni, mint az elmúlt években?»

Lakáscélú hiteltörlesztés 2014 – mennyi a kamat?

Lakáscélú hiteltörlesztés 2014 – mennyi a kamat?

A lakáscélú hitelek törlesztése 2014-ben is főleg annuitásos módon történik. A legtöbb lakáshitelt havi részletekben kell visszafizetni, a szerződésben megjelölt határidőre, mely általában minden hónap 10-e, vagy az azt követő első banki munkanap. Néhány bank ettől eltérhet, van ahol később is ráér, 15-ig, van ahol pedig már hó elején 4-ig… Tovább: Lakáscélú hiteltörlesztés 2014 – mennyi a kamat?»

Lakáshitel kalkulátor használata 2014-ben

Lakáshitel kalkulátor használata 2014-ben

A lakáshitel kalkulátor használata 2014-ben az előző évekhez hasonlóan alakul. A kalkulátorok kitölthetősége, és a használatuk azonban itt-ott néhány ponton módosul. A lakáshitel kalkulátorok közül azokat érdemes kiemelni, melyeket részletesen lehet kitölteni, és sok adatot tudunk vele kinyerni. A lakáshitel kalkulátor egyik lényege, hogy a laikus lakáshitel igénylő otthonról, egyszerűen tudjon a… Tovább: Lakáshitel kalkulátor használata 2014-ben»

Lakásvásárlási hitel 2014 – könnyebb hozzájutni!

Lakásvásárlási hitel 2014 – könnyebb hozzájutni!

Lakásvásárlási hitelt 2014-ben is bőven kínálnak a bankok, lassan, de biztosan a választék is bővül, és egyre többféleképpen lehet a lakáshiteleket visszafizetni, egyre színesebbek a konstrukciók, és új lehetőségeket is kínálnak a bankok. A lakáshitelek felhasználása is igen széleskörű. A lakáshitelt ma már fordíthatjuk szinten bármire ami lakáscélú, legyen az… Tovább: Lakásvásárlási hitel 2014 – könnyebb hozzájutni!»

Lakáscélú hiteltörlesztés

Lakáscélú hiteltörlesztés

A lakáscélú hiteltörlesztés kétféleképpen lehetséges 2014 óta. Az egyik lehetőség, hogy az annuitásos lakáshitelünket, a szerződésben megállapított havi törlesztő részlet befizetésével minden hónapban befizetjük, vagy elutaljuk a lakáshitelünk számlaszámára, vagy ahogy a bank a szerződésben kéri. Az összes lakáshitelt fizető ügyfél eddig így törlesztette a lakáshitelét, míg az új jogszabály… Tovább: Lakáscélú hiteltörlesztés»

Lakáshitelek 2014

Lakáshitelek 2014

Lakáshitelek 2014-ben is széles körben igényelhetőek, azonban az új év hozhat változásokat. Ezek a változások érinthetik a jelenlegi lakáshitel konstrukciókat is, és hozhatnak újabbakat is. A lakáshitelek közül a piacai alapú lakáshitel az amelyik nagy valószínűséggel nem nagyon fog változni, és maradnak a régi kondíciók. A piaci alapú lakáshitel lényege,… Tovább: Lakáshitelek 2014»

1. oldal 2 oldalból12
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752