0

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Az emberek többségének általában az a legnagyobb álma, hogy egy saját ingatlant a magukénak mondhassanak. Ez nem csak biztonság érzetet jelenthet, de tovább örökítheti a későbbiekben a családjára is a tulajdonát. 2014- ben azonban kevés ember teheti meg azt, hogy hitel nélkül vásároljon lakást vagy épp házat magának. A köztisztviselőknek vajon könnyebb dolga van a lakáshitelek terén?

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is!

Érdemes köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodni 2014 -ben is! Annak ellenére, hogy napjainkban már nem lehet minimális önerővel vagy akár önerő nélkül is lakáshitelhez jutni a köztisztviselőknek, még így is előnyösebb hitelhez juthatnak, mint az egyéb szférában dolgozók. A lakáshitelek így nekik forint alapúak és kamattámogatottak is egyben, ami rendkívül előnyösnek mondható a mai világban!

Azok, akik köztisztviselői hitel igénylésén gondolkodnak 2014- ben, akkor járhatnak talán a legjobban, ha a 20 évre szóló állami kamattámogatást kapják meg. A kamattámogatás igazából azt jelenti egy lakáshitel esetében, hogy a támogatott időszakban alacsonyabb törlesztő részleteket kell majd fizetni az adósnak, mint a támogatás mentes időszakokban.

Ezekkel a feltételekkel tehát mindenképp jól járhatnak azok a köztisztviselők, akik idén, 2014- ben csak lakáshitel igénylésével tudnak saját ingatlant vásárolni. A még részletesebb tájékoztatásrét érdemes szakemberhez fordulni, hiszen egy hitel igénylése elég nehézkes és bonyolult folyamat lehet még egy köztisztviselő esetében is.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752