Hírek törlesztő és Első lakáshitel témában

Erste Bank lakáshitelek kalkulátor

Erste Bank lakáshitelek kalkulátor

Erste Bank lakáshitelek kalkulátorai elérhető az Erste Bank weblapján, amennyiben szükséghünk van rá, de nem csak egy féle online kalkulátoruk létezik, hanem van egy letölthető Excel táblázat is. Az Excel-kalkulátor azért használatosabb, az online verzióval szemben, mert letölthető és sokkal részletgazdagabb, sokkal több adathoz féhetünk hozzá, sokkal több mindent tudunk vele kiszámolni. Erste Bank… Tovább: Erste Bank lakáshitelek kalkulátor»

Lakáshitelek gyorsan

Lakáshitelek gyorsan

Lakáshitelek gyorsan úgy tudunk igényelni  ha a bank elérhetőségein megkérdezzük megérdeklődjük, hogy nagyjából mire számíthatunk adott anyagi helyzet mellett és kérünk egy gyors kalkulációt. Akár mi is elvégezhetünk egy ilyet azzal, ha letöltjük a bank weboldaláról a lakáshitel kalkulátort, és akkor kényelmesen otthonról is megtudakolhatjuk, hogy mikor és mennyi kell majd… Tovább: Lakáshitelek gyorsan»

Lakáshitelek alakulása

Lakáshitelek alakulása

Lakáshitelek várhatóan hasonlóképpen fognak alakulni jövőre mint idén. A pénzügyi válság miatt szinte teljesen leállt a hitelezés, mely a lakáshiteleket is negatívan érintette. Azonban a nemzetközi gazdasági környezet enyhülni látszott valamennyivel, úgyhogy szépen lassan úgy várható, hogy beindul a lakáshitelek szélesebb értékesítése is. Egyre több bank bocsát ki akciós lakáshiteleket,… Tovább: Lakáshitelek alakulása»

Lakáshitel éves kamat

Lakáshitel éves kamat

Lakáshitel éves kamat nagyjából 10-15% körül alakul. A devizahitelek felvételének idején a válság előtt 2008 körül is nagyjából a forint alapú lakáshitelek kamatai így alakultak. A deviza alapú lakáshitelek voltak a nagy kihívói a forint alapú lakáshitelnek, hiszen azokat 7 vagy akár 6%-os kamattal is meg lehetett kapni, és amíg… Tovább: Lakáshitel éves kamat»

Lakáshitelek kamatai

Lakáshitelek kamatai

Lakáshitelek kamatainak alakulása sok mindentől függhet, de főleg egy adott ország (ahol a lakáshitelt folyósítják) gazdasági működésétől, illetve pénzügyi eredményességétől. Ha egy ország viszonylag jól prosperál gazdaságilag, akkor a kamatok viszonylag alacsonyak, ha rosszul, akkor igen magasak. Általában 10 és 15% között mozognak mostanában a lakáshitel kamatok. Mivel a Magyar… Tovább: Lakáshitelek kamatai»

Első lakáshitel feltételei

Első lakáshitel feltételei

Első lakáshitel feltételei között szerepel természetesen, hogy a lakáshitel igénylő már múljon el 18 éves, és rendelkezzen legalább a mindenkori magyarországi minimálbérnek megfelelő összegű fix havi bevétellel. Az első lakáshitel igénylés másik feltétele, hogy kell a munkáltatótól kikérni egy jövedelem igazolást, mellyel bizonyíthatja, hogy mióta dolgozik ott és mennyit keres…. Tovább: Első lakáshitel feltételei»

Jelzálog alapú lakáshitel kalkulátor

Jelzálog alapú lakáshitel kalkulátor

Jelzálog alapú lakáshitel kalkulátor használata igen egyszerű. A pénzintézetek weboldaláról letöltött verziót ki kell tölteni, be kell írni a havi keresetünket, és fel kell vinni az ingatlan értékét. Mivel minden lakáshitel egyben jelzáloghitel is, ezért, a kalkulációnak elengedhetetlen része, hogy maga az ingatlan fedezet értéke ennek részét képezze. A jelzálog… Tovább: Jelzálog alapú lakáshitel kalkulátor»

Lakáshitel THM 2013 – hány százalék?

Lakáshitel THM 2013 – hány százalék?

A lakáshitel THM 2013-ban, azaz a teljes hiteldíj mutató lakáshitel felvételénél általában 3-7% körül alakul, több féle dologtól is függ. Az egyik, hogy éppen milyen az adott ország gazdasági környezete, illetve, hogy az adott pénzintézet konkurenciája mennyivel ígér alá. A THM azt mutatja meg, hogy a lakáshitel igénylőnek mennyibe fog… Tovább: Lakáshitel THM 2013 – hány százalék?»

Lakáshitel közvetítés – érdemes így?

Lakáshitel közvetítés – érdemes így?

Lakáshitelt felvenni közvetítőn keresztül is lehet, bár tény, hogy ez a típus inkább kisebb, településeken, falvakban, községekben működik, ahol az adott banknak nincsen fiókja vagy kirendeltsége. Ilyenkor egyszerűbb és praktikusabb is ha közvetítő rendezi a szerződéskötést, mintegy kapocsként működik a pénzintézet és az új vagy leendő ügyfél között. Lakáshiteles közvetítők… Tovább: Lakáshitel közvetítés – érdemes így?»

Fix kamatozású lakáshitel – Meddig fix?

Fix kamatozású lakáshitel – Meddig fix?

Fix kamatozású lakáshitel abban az esetben igényelhető, ha olyan konstrukciót választunk, ahol kifejezetten a fix kamatozás számít a kedvezménynek. Több féle kedvezményes lakáshitel érhető el most a lakáshitel piacon. Az OTP banknál példádul kifejezetten az akár 5 évre szóló fix kamatozású lakáshitel konstrukciót ajánlják, amennyiben másik konstrukcióba nem fér bele az… Tovább: Fix kamatozású lakáshitel – Meddig fix?»

1. oldal 2 oldalból12
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752