Hírek állami kamattámogatás és Első lakáshitel témában

Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?

Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?

A lakáscélú támogatásról szóló legfrissebb rendelet tavaly év végén, decemberben látott napvilágot, miszerint a lakáshitellel rendelkezők, ez évtől egy olyan – eddig nem látott és nem ismert – cafeteria formát választhatnak maguknak, mellyel ha élnek, akkor a munkáltatójuk fizeti a lakáshitelüket – persze a cafeteria keret erejéig. Igen nagy kedvezményről… Tovább: Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?»

Lakáshitel kamattámogatás – ezreket nyerhetünk!

Lakáshitel kamattámogatás – ezreket nyerhetünk!

Már igényelhető a kamattámogatás lakáshitelre. Minél több gyermekkel rendelkezünk annál nagyobb állami támogatásra számíthatunk. A magyar állam nem közvetlenül utal át minden hónapban támogatást a lakáshitelt felvevőknek, hanem a jogosultaknak nyújt kamatkedvezmény a bankokon át közvetve. A lakáshitel kamata a jegybanki alapkamathoz igazodik, erre jön rá a kereskedelmi bankok kamata, plusz… Tovább: Lakáshitel kamattámogatás – ezreket nyerhetünk!»

Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!

Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!

A lakáshitel támogatási program lényege, hogy egyre szélesebb kör juthasson lakáshitelhez, és ennek köszönhetően saját lakáshoz vagy házhoz is. Minél többen igénylik a lakáshitelt, annál több saját tulajdonú ingatlan lesz, és ennek köszönhetően az ingatlan piac is fel tud pörögni. Aki most szeretne lakáshitelhez jutni az többszörösen is jól jár…. Tovább: Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!»

Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?

Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?

Lakáscélú hitelek közül alapvetően két fajtát különböztetünk meg. Az egyik a piaci alapú lakáshitel, mely kamatozását tekintve az éppen aktuális pénzpiaci helyzet határozza meg azt, hogy a lakáshitel kamata mekkora lesz. A pénzpiacok mozgásának és a magyar gazdaság teljesítményének függvényében határozza meg a monetáris tanács az irányadó alapkamat lábat, melyhez… Tovább: Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?»

Lakáscélú hitelek állami támogatással – 2-3% kamatkedvezmény!

Lakáscélú hitelek állami támogatással – 2-3% kamatkedvezmény!

Lakáscélú hitelek állami támogatással igényelhetők már most! A lakáshitelek közül választhatunk piaci kamatozásút, vagy államilag kamattámogatott verziókat. A piaci kamatozású lakáshitel lényege, hogy mindig az aktuális az MNB által közzétett irányadó alapkamathoz van mérve a lakáshitel kamata. De miért hívják piacinak? A pénzpiacok mozgása befolyásolhatja az alapkamat mozgását. És ha… Tovább: Lakáscélú hitelek állami támogatással – 2-3% kamatkedvezmény!»

Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!

Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!

A lakásvásárlási hitelek közül a piaci alapú lakáshitel versenytársa régen a támogatott lakáshitel volt, mely a törlesztés után adókedvezményt adott. Ez a típusú támogatás mára már megszűnt, és a helyébe lépett az állami kamattámogatott lakáshitel, mely esetében az állam közvetve, a bankokon keresztül ad kamattámogatást. A kamattámogatás mértéke mindig az… Tovább: Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!»

Lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak – adókedvezménnyel

Lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak – adókedvezménnyel

A kedvezményes lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak is hamarosan elérhető lesz. A közalkalmazotti lakáshitel lényege, hogy az állami foglalkoztatású dolgozók is részesülhessenek olyan lakáshitelben melynek kedvezőbb a kamata az állami kamattámogatásnak köszönhetően. Ha a hitel kamata alacsonyabb, akkor a havi törlesztő részlete is kisebb lesz. A közalkalmazotti lakáshitel fordítható új, vagy használt lakás vagy… Tovább: Lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak – adókedvezménnyel»

Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!

Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!

Támogatott lakáshitel bővítésre is igényelhető. Ha már meglévő lakásunkat, vagy házunkat szeretnénk bővíteni, akkor is részt vehetünk az állam által támogatott lakáshitel programban. Az állam a bankokon át közvetve a lakáshitelünk kamatát segíti, csökkenti. A lakáshitelt minden esetben csakis lakáscélra lehet felhasználni. A bővítés is az, tehát egy-egy újabb szobával,… Tovább: Támogatott lakáshitel bővítésre – akár 1 millió is igényelhető!»

Lakáshitel felvételének feltételei 2014 – családosok előnyben!

Lakáshitel felvételének feltételei 2014 – családosok előnyben!

Lakáshitel felvételének feltételei 2014-ben is igen hasonlóak az előző évekhez képest, és megszokottaknak megfelelően néhány alapszabály nem módosult, de az új lakáshitel fajtákat, és a lakáshitelek törlesztését folyamatosan figyelemmel kell kísérni, mert mindig lehet egy-egy új konstrukció, és az új konstrukcióhoz új feltételek is dukálnak. A lakáshitelek alapfeltételei, hogy az… Tovább: Lakáshitel felvételének feltételei 2014 – családosok előnyben!»

Gyermekvállalás lakáshitel mellett – kedvezőbb törlesztőrészlet!

Gyermekvállalás lakáshitel mellett – kedvezőbb törlesztőrészlet!

Gyermekvállalás lakáshitel mellett azért lehet előnyös, mert több helyről is abban a pillanatban kaphatunk pénzbeli támogatást, vagy jogosultak lehetünk rájuk. Ha gyermekvállalás egybekötődik a lakáshitel felvételével, akkor nemcsak a GYES-t, illetve családi pótlékot kaphatunk, de jogosultak lehetünk az államilag kamattámogatott lakáshitelre is. Az adókedvezményes konstrukciót leváltó kamattámogatott lakáshitel azon gyermekeseknek… Tovább: Gyermekvállalás lakáshitel mellett – kedvezőbb törlesztőrészlet!»

1. oldal 3 oldalból123
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752