Cikkek a(z) Kiváltás és Első lakáshitel kategóriából

Lakáshitel bizonyos pénzintézeteknél igényelhető meglévő lakáshitel kiváltására is, azonban, nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy ez esetben, kizárólag már meglévő lakáshitelt válthatunk ki vele, tehát áruhitelt, személyi hitelt vagy bármilyen egyéb adósságot nem egyenlíthetünk ki belőle. Kiváltás esetében is csak forint alapú lakáshiteleket biztosítanak a bankok és hitelintézetek.

Lakáshitelek 2014

Lakáshitelek 2014

Lakáshitelek 2014-ben is széles körben igényelhetőek, azonban az új év hozhat változásokat. Ezek a változások érinthetik a jelenlegi lakáshitel konstrukciókat is, és hozhatnak újabbakat is. A lakáshitelek közül a piacai alapú lakáshitel az amelyik nagy valószínűséggel nem nagyon fog változni, és maradnak a régi kondíciók. A piaci alapú lakáshitel lényege,… Tovább: Lakáshitelek 2014»

OTP Bank lakáshitel kiváltás

OTP Bank lakáshitel kiváltás

Ahogy minden bankban, úgy az OTP Bankban is lehetséges a lakáshitel kiváltása. Mit kell ehhez tudnunk? Ha van már meglévő lakáshitelünk, akkor azt több módon is ki lehet váltani, el kell döntenünk, hogy melyiket választjuk. Optimális esetben az OTP Bank már fel tud kínálni egy másik lakáshitelt, saját bankon belük… Tovább: OTP Bank lakáshitel kiváltás»

Lakáshitel nyugdíjasoknak

Lakáshitel nyugdíjasoknak

Lakáshitel nyugdíjasoknak általában nem folyósítható, mivel a hitel megigénylésénél egy alapvető kritérium, hogy a futamidő az igénylő maximum 70 éves koráig ki kell, hogy fusson, azonban ezt némely bank 75 évre emelte. Tehát nem teljesen kizárt, hogy egy nyugdíjas is fel tud venni lakáshitelt. Azonban egyedül elég kevés az esélye,… Tovább: Lakáshitel nyugdíjasoknak»

Lakáshitelek napjainkban

Lakáshitelek napjainkban

Lakáshitelek felvétele napjainkban viszonylag egyszerű és problémamentes. A bankok és pénzintézetek rutinosan bocsájtják ki ezeket a hiteleket, főleg, hogy a válság óta már a lakáshiteleket nagyon nagy gonddal folyósítják az igénylőnek, hiszen a kockázat még nagyobb most mint anno, viszont a devizahitelekkel való leállás következtében a kizárólagosan forinthitelt biztosító bankok… Tovább: Lakáshitelek napjainkban»

Banki lakáshitelek összehasonlítása

Banki lakáshitelek összehasonlítása

Banki lakáshitelek összehasonlítása úgy a legegyszerűbb, ha a az összes bank és pénzintézet weboldalát jó alaposan átböngésszük a nekünk megfelelő lakáshitel konstrukció után kutatva. Minden bank különböző akciókat talál ki, nem mindegyik konstrukció lehet számunkra ideális, éppen ezért kell alaposan utána járni. Van olyan bank ahol a családosok nagyobb előnyben… Tovább: Banki lakáshitelek összehasonlítása»

A legkedvezőbb lakáshitelek

A legkedvezőbb lakáshitelek

A legkedvezőbb lakáshitelekhez úgy juthatunk, ha a lehető legszélesebb körben körülnézünk a lakáshitel piacon. Minden bankot és hitelintézetet érdemes megkérdezni, be kell menni, hogy mindegyiknél a lakáshiteles ügyintéző a lehető legszélesebb körben felvilágosítást adjon a lehetséges konstrukciókról és előkalkulációt készítsen részünkre. Érdemes bőven időt szánni erre, hiszen később meg fog… Tovább: A legkedvezőbb lakáshitelek»

Lakáshitel felhasználása

Lakáshitel felhasználása

Lakáshitel felhasználása lehetséges többféleképpen is. Oda kell figyelnünk rá, hogy a lakáshitel összegét csak lakáscélú költekezésre használhatjuk. Lakáscélú lehet egy lakás vásárlása, vagy egy ház megvétele is. Teljesen mindegy, hogy a megvásárolandó ingatlan használt, vagy új, megvehetjük a lakáshitelből. A lakáshitelt építkezésre is fordíthatjuk, építhetünk belőle házat, nyaralót, vagy bármilyen… Tovább: Lakáshitel felhasználása»

Lakáshitelek – FHB

Lakáshitelek – FHB

FHB Banktól lakáshitelt felvehetjük akár új vagy használt lakás vásárlására, építkezésre, vagy már meglévő ingatlan korszerűsítésére, felújítására, modernizálására igényelhető. A törlesztő részletet tekintve igen kedvező a kamatozás, hiszen más bankokkal szemben ne,csak fél évre, vagy egy évre, hanem akár 5 évre előre is kiszámítható a lakáshitel törlesztő részlete – persze… Tovább: Lakáshitelek – FHB»

Lakáshitelt kiváltó hitel

Lakáshitelt kiváltó hitel

Lakáshitelt kiváltó hitel szintén lehet akár lakáshitel is, azonban mindenképpen legalább akkora összegűnek kell lennie, mint a már meglévő hitelünknek, hogy a teljes összeget ki tudjuk vele váltani. A lakáshitelt kiváltó hitelt, akár attól a banktól is igényelhetjük, ahol a jelenlegi lakáscélú hitelünk is van. Nagyon fontos tudni azt, hogy… Tovább: Lakáshitelt kiváltó hitel»

Lakáshitelt szeretnék felvenni

Lakáshitelt szeretnék felvenni

Lakáshitelt szeretnék felvenni! De mi ilyenkor a teendőm? Alaposan körül kell néznünk a piacon, hogy milyen lakáshitel konstrukciók érhetőek el. Össze kell, hogy hasonlítsuk mindegyik pénzintézet ajánlatát, hogy majd a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót ajánló banknál igényeljük a lakáshitelt. Ha megtaláltuk a számunkra legjobbat, akkor telefonon vagy online egyeztessünk időpontot a… Tovább: Lakáshitelt szeretnék felvenni»

1. oldal 9 oldalból12345...Utolsó »
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752