0

Lakáshitelt kiváltó hitel

Lakáshitelt kiváltó hitel szintén lehet akár lakáshitel is, azonban mindenképpen legalább akkora összegűnek kell lennie, mint a már meglévő hitelünknek, hogy a teljes összeget ki tudjuk vele váltani. A lakáshitelt kiváltó hitelt, akár attól a banktól is igényelhetjük, ahol a jelenlegi lakáscélú hitelünk is van.

Nagyon fontos tudni azt, hogy a lakáshitel kiváltásához mindenképpen szükség van az adott számlavezető bank engedélyére is, ugyanis ennek hiányában a kiváltás meg fog hiúsulni. Ha szeretnénk a már meglévő lakáshitelünket végtörleszteni, akkor vagy már meglévő összeget használunk fel, rá. vagy a legnépszerűbb módon egy kiváltással, a meglévő hitel egy másik lakáshitelre cserélhetjük le.

A lakáshitelt akár le is cserélhetjük másik lakáshitelre.

A lakáshitelt akár le is cserélhetjük másik lakáshitelre.

Ha kedvezőbbnek tűnik az új lakáshitel kondíciója, akkor mindenképpen érdemes megpróbálni a cserét, hiszen ezzel általában nem csak mi, hanem a bank is jól járhat, hiszen ha az előzőt úgy látjuk, hogy már nem fogjuk tudni a jövőben fizetni, de az újat igen, akkor minden, a kettőnket megkíméljük egy hosszú és fáradalmas a lakáshitel felmondásával járó procedúrától.

A lakáshitel kiváltó hitel akár lehet egy államilag kamattámogatott verziójú lakáshitel is, tehát mindenképpen érdemes alaposan utánajárni a dolognak, hiszen havonta akár 10 ezer forintot is spórolhatunk egy kedvezményes törlesztő részlet fizetésén. a kamattámogatás mértéke főleg attól függ, hogy hány gyermekkel rendelkezünk. 2013-ban és várhatóan 2014-ben is lehet ezzel a lehetőséggel élni.

 

  
Iktatva: Felújítás, Kiváltás, Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752