Cikkek a(z) Aegon Hitel és Első lakáshitel kategóriából

Piaci kamatozású lakáshitelüket azon ügyfeleknek ajánlják, akik új, vagy használt ingatlan vásárlása előtt állnak. Többféle konstrukció közül választhat az hitelfelvevő, az ő igényeinek megfelelően. Az Aegon Hitel honlapján pontosan meg lehet adni, hogy pontosan milyen célra, mekkora összegű lakáshitelt kívánunk felvenni, és akár másnap visszaívást kapunk egy ajánlattal és időpontot kérhetünk személyes ügyintézésre.

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátora a Budapest banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az FHB Banknak, a K&H Banknak, az OTP Banknak, a Raiffeisen Banknak,az Unicredit Banknak, és a Volksbanknak is van, mindegyiknek elérhető a honlapján a legfrissebb verziójú, saját lakáshitel kalkulátor. Ugyanakkor annak, aki nem ért a pénzügyekhez, és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?

A Magyarországon fellelhető összes bank, hitelintézet és egyéb pénzintézet, mely valamilyen lakáshitelt nyújt, rendelkezik lakáshitel kalkulátorral. Ez a kalkulátor arra használatos, hogy a segítségével meg tudjuk állapítani azt, hogy az általunk a jövőben felvett lakáshitel adott körülmények mellett milyen kondíciókkal igényelhető. A lakáshitel kalkulátorok segítségével többféle kalkulációt is végezhetünk. Egyrészt… Tovább: Lakáshitel kalkulátor összes bank – de melyik a jobb?»

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!

Lakáshitel 2013-ban ugyan úgy kérvényezhető mint előző években, azonban idén valamivel szélesebb a lakáshitelt nyújtó pénzintézetek köre, illetve, a lassan-lassan beinduló hitelezés miatt a bankok különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják meg a lakáshitel igénylőket magukhoz vonzani. Nemcsak a bankok, de az állam is megpróbál segíteni a lakáshitel jövőbeli felvevőinek, mégpedig állami… Tovább: Lakáshitel 2013-ban, kedvezményekkel!»

Aegon lakáshitel

Aegon lakáshitel

Aegon lakáshitel igénylése elég egyszerűen indul. A weboldalukon visszahívást lehet kérni lakáshitel felvétel ügyben. A visszahíváshoz elég ha csak kitöltjük, hogy milyen célból (lakásvásárlás) vesszük fel a hitelt, kiválaszthatjuk, hogy melyik számunka fontosabb: az alacsony törlesztő részlet, vagy az árfolyamkockázat elkerülése menüpontok közül, valamint meg kell adni nevünket, telefonszámunkat, és… Tovább: Aegon lakáshitel»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752