0

Aegon lakáshitel

Aegon lakáshitel igénylése elég egyszerűen indul. A weboldalukon visszahívást lehet kérni lakáshitel felvétel ügyben. A visszahíváshoz elég ha csak kitöltjük, hogy milyen célból (lakásvásárlás) vesszük fel a hitelt, kiválaszthatjuk, hogy melyik számunka fontosabb: az alacsony törlesztő részlet, vagy az árfolyamkockázat elkerülése menüpontok közül, valamint meg kell adni nevünket, telefonszámunkat, és email címünket.

A hiteligényléshez több segítség is a rendelkezésünkre áll, többek között az Aegon Hitel weboldalán a Dokumentumok menüpont alatt kiválaszthatjuk, hogy milyen adott ügyhöz milyen papírok kinyomtatása, kitöltése szükséges, valamint, hogy milyen dokumentumokat kell egyéb helyekről beszereznünk. Az Aegon ingatlancélú lakáshitel kizárólag forint alapon igényelhető, így nincs árfolyamkockázat.

 Nem kell az árfolyam után futni, ez forinthitel!

Nem kell az árfolyam után futni, ez forinthitel!

A kezelési költség az Aegonnál 0%. Ám ez nem az egyetlen költség, amit elengednek. Amennyiben az Aegontól vesszük fel a lakáshitelt, úgy a közjegyzői díjat, és a földhivatali bejegyzés díját, átvállalják tőlünk. A lakáshitel folyósítási díját pedig a kölcsön összegéből fogják majd levonni. Manapság elég kevés pénz-, vagy hitelintézet vállalja át ezeket az akár százezres nagyságrendet is meghaladó díjakat.

A telefonos visszahívás folyamán kérdezzünk meg mindent, ami a hitellel és a hitel felvételének folyamatával kapcsolatos, valamint érdeklődjünk az esetleges határidők felől is, illetve arról, hogy az általunk igényelt lakáshitel is illeszkedik-e abba a képbe, melyet az ingyenes ügyintézése és kezdeti hitel felvételi költségekre vonatkozik. Miután megtörtént a visszahívás, fáradjunk be valamelyik Aegon Hitel irodába és beszéljük meg személyesen a részleteket.

 

  
Iktatva: Aegon Hitel, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752