Cikkek a(z) Lakáshitelek összehasonlítása és Első lakáshitel kategóriából

Lakáshitel felvétele előtt érdemes a nagyobb bankok és hitelintézetek hitelfelvételi lehetőségeit áttekinteni és összehasonlítani.
Több pénzintézet is szokott párhuzamosan is akár különböző akciókat meghirdetni ahol vagy a THM alacsony vagy a közjegyzői, illetve földhivatali díjat engedik el. Ha lakáshiteleket össze szeretnénk hasonlítani, mindenképpen kérjük ki a lakáshitel kalkulátorok segítségét is.

Lakáshitel kalkulátor tesztelése – keressük a legjobbat!

Lakáshitel kalkulátor tesztelése – keressük a legjobbat!

A lakáshitel kalkulátorok közül sokfélét lehet elérni a bankok, és különböző pénzintézetek weboldalain. A sokféle lakáshitel kalkulátor néha kicsit megzavarhatja az embert, de könnyen megtanulható a használatuk, és nem kíván meg semmilyen előképzettséget sem a használatuk. A lakáshitel kalkulátorok lényege, hogy a lakáshitel tulajdonságai közül a 3 legfontosabb közül az… Tovább: Lakáshitel kalkulátor tesztelése – keressük a legjobbat!»

Lakáshitel gyakori kérdések – és válaszok II.

Lakáshitel gyakori kérdések – és válaszok II.

Előző lakáshitel kérdések és válaszok cikkünkben próbáltunk általánosságban válaszolni a lakáshitel felvételénél felvetődő leggyakoribb kérdésekre, most egy kicsit megpróbáljuk röviden specifizálni is azokat, hiszen nemcsak feltételekről és időtényezőről van egy lakáshitel felvétel esetében szó, hanem számos részlet is fontos lehet. Ilyen például, hogy milyen lakáshitel típusok közül lehet válogatni? A… Tovább: Lakáshitel gyakori kérdések – és válaszok II.»

Vállalkozói lakáshitel

Vállalkozói lakáshitel

Vállalkozói lakáshitel igénylésénél a bankok nyilván nem a havi fizetést nézik amikor a vagyonvizsgálat tart, hanem azt, hogy az adott vállalkozás milyen bevételeket és milyen profitot ér el, aminek a vállalkozó az egyik dolgozója, vagy tulajdonosa veszi fel a lakáshitelt. A legtöbb esetben a bankok csak akkor engedik egy vállalkozónak… Tovább: Vállalkozói lakáshitel»

Lakáshitelezés Magyarországon

Lakáshitelezés Magyarországon

A lakáshitelezés Magyarországon lassan kezd magához térni a hosszúra elnyúló pénzügyi válság után. 2008 nyarán még rekordárfolyamú, erős forintunk volt, a bankok  rengeteg lakáshitelt helyeztek ki, mint forintban, mint devizában egyaránt. A devizahiteleknek viszonylag alacsony volt a kamata, a forinthiteleknek pedig valamivel magasabb, így sokan automatikusan az árfolyamkockázattal járó devizahiteleket… Tovább: Lakáshitelezés Magyarországon»

OTP Bank lakáshitel kiváltás

OTP Bank lakáshitel kiváltás

Ahogy minden bankban, úgy az OTP Bankban is lehetséges a lakáshitel kiváltása. Mit kell ehhez tudnunk? Ha van már meglévő lakáshitelünk, akkor azt több módon is ki lehet váltani, el kell döntenünk, hogy melyiket választjuk. Optimális esetben az OTP Bank már fel tud kínálni egy másik lakáshitelt, saját bankon belük… Tovább: OTP Bank lakáshitel kiváltás»

Lakáshitel jellemzői

Lakáshitel jellemzői

A lakáshitelt mielőtt felvesszük érdemes jól megismerni, hogy lássuk a jellemzőit, a típusait, feltételeit és a felvételének folyamatát is. A lakáshitel felvétele és fizetése egy elég hosszútávú elkötelezettség, melynek felvételét jól meg kell gondolnia annak aki belevág, hiszen a következő éveket, sőt akár évtizedeket is meghatározhatja, és a nem figyelünk… Tovább: Lakáshitel jellemzői»

Lakáshitel kondíciók

Lakáshitel kondíciók

Ahány bank, pénzintézet vagy hitelintézet annyi lakáshitel kondícióval találhatjuk magunkat szembe. Minden bank verseng az ügyfelekért, és igyekeznek minél több ügyfelet akvirálni, illetve elvenni egymástól, ezért általában az alapján változtatják a lakáshiteleik kondícióit, hogy a másik banktól el tudják venni az ügyfeleket, vagy a potenciális lakáshitel igénylőket. Ezek a lakáshitel kondíciók… Tovább: Lakáshitel kondíciók»

Lakáshitel kalkulátor OTP

Lakáshitel kalkulátor OTP

Lakáshitel kalkulátor az OTP Bank weboldalán is megtalálható, azonban mielőtt használnánk, még ki kell választani a lakáshitel célját, mely lehet új lakás vásárlása, használt lakás vagy ház vásárlása, építkezés, meglévő ingatlan felújítása, korszerűsítésre vehetünk fel, de akár hitelkiváltásra is. Új és használt lakás vásárlására ajánlják a piaci kamatozású lakáshitelt és… Tovább: Lakáshitel kalkulátor OTP»

Forint alapú lakáshitel kalkulátor Erste

Forint alapú lakáshitel kalkulátor Erste

Forint alapú lakáshitel kalkulátor az Erste Bank weboldalán is megtalálható. A bank weboldalán az online verzión kívül van még egy letölthető Excel táblázat is. Az Excel-táblázat alapú lakáshitel kalkulátor azért jobb mint a webes felületű mert a letölthetőségnek és a részletességének hála, akár internet használata nélkül is részletgazdagon kiszámolható minden részlet a lakáshitelről…. Tovább: Forint alapú lakáshitel kalkulátor Erste»

ELLA első lakáshitel bank

ELLA első lakáshitel bank

2008 júliusától az ELLA, Első Lakáshitel Kereskedelmi Bank Részvénytársaság az AXA Kereskedelmi Bank Zrt. nevet viseli, mivel az AXA Csoport 2007 márciusában az ELLA tulajdonosává vált, a betétesek pénzét pedig a Belga Letét- és Pénzügyi Eszközvédelmi Alap biztosítja onnantól. A lakáshitelt igénylő devizahiteleseknek ajánlja az a volt ELLA, az AXA Bank az úgynevezett  HitelStaféta… Tovább: ELLA első lakáshitel bank»

1. oldal 10 oldalból12345...10...Utolsó »
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752