1

ELLA első lakáshitel bank

2008 júliusától az ELLA, Első Lakáshitel Kereskedelmi Bank Részvénytársaság az AXA Kereskedelmi Bank Zrt. nevet viseli, mivel az AXA Csoport 2007 márciusában az ELLA tulajdonosává vált, a betétesek pénzét pedig a Belga Letét- és Pénzügyi Eszközvédelmi Alap biztosítja onnantól. A lakáshitelt igénylő devizahiteleseknek ajánlja az a volt ELLA, az AXA Bank az úgynevezett  HitelStaféta adósmentő programját, mellyel azoknak a jelzáloghiteleseknek akarnak segíteni, akik devizában adósodtak el és már csak az segít rajtuk, ha eladják az ingatlanukat.

Ez egy külön személyre szóló, egyedi hitelkonstrukció ajánlat, ami segíti az AXA-s hitelt lezárni az ügyfelek részére. Minimum 500 ezer, de maximum 20 millió forintot lehet igényelni ilyen célra, ahol az ingatlan értéke maximum 45 millió forint. Ez a lakáshitel csak forintban igényelhető, futamideje maximum 20 év lehet, de csak akkor, ha maga az adós akkor még nem lesz 75 éves.

Maximum 20 millió forint lakáshitelt lehet igényelni

Maximum 20 millió forint lakáshitelt lehet igényelni

A hitelhez 12 hónapos kamatperiódus tartozik, ami azt jelenti, hogy évente egyszer kerül a lakáshitel kamata felülvizsgálatra. A hitel összege nem haladhatja meg a fedezeti ingatlan, vagy ingatlanok hitelfedezeti értékének 50%-át.

A hitel fedezete olyan lakóingatlan lehet, melynek funkciója lakóház, tehát lehet családi ház, bármilyen lakás, építési telek, nyaraló, üdülő, kerti ház, hétvégi ház, stb. A hitel úgy működik mint bármilyen más lakáshitel, ugyan úgy igényelni kell, ugyan úgy szükség van az okmányokra és a bank által felsorolt iratokra és dokumentokra is.

  
Iktatva: Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakáshitelek összehasonlítása Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "ELLA első lakáshitel bank"

  1. Bóza Tamás szerint:

    Jó napot kívánok!Érdeklődni szeretnék,hogy egy 16millió ft-os házat ha megszeretnék vásárolni hitelre mennyi lenne a törlesztőrészletem?Ha pl.2-3millió ft lenne a kezdőbefizetés vagy az kevés ennyi összegnél?Olyan hitelt szeretnék majd felvenni ami nem lesz 1év mulva havi 100ezerft.köszönöm várom válaszát

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2013
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752