Hírek adóstárs és Első lakáshitel témában

Lakáshitel igénylése megoldható adóstárssal is?

Lakáshitel igénylése megoldható adóstárssal is?

Lakáshitelek igénylésekor sokszor lehet hallani az adóstárs kifejezést. Nem is véletlen ez, hiszen a bankoknak egyfajta biztosíték lehet egy adóstárs bevonása a hiteligénylés során arra, hogy ha maga az adós nem tudna fizetni, az adóstárson behajthatják a kölcsön adott összeget. Lehet kötelező is az adóstárs, ám lehet azért is bevonni… Tovább: Lakáshitel igénylése megoldható adóstárssal is?»

A lakáshitel igénylése a gyed alatt is megoldható?

A lakáshitel igénylése a gyed alatt is megoldható?

Az emberek életébe előbb vagy utóbb, de elérkezik az idő, hogy saját otthont akarnak. Azoknak, akiknek van annyi megtakarításuk, hogy csak szimplán önerőből meg tudják oldani a kiválasztott ingatlan megvásárlását, szerencséjük van. Azoknak, akik viszont ezt lakáshitel igénylése nélkül nem tudják kivitelezni, sok feltételnek kell megfelelni a bankoknál, hogy sikeresen… Tovább: A lakáshitel igénylése a gyed alatt is megoldható?»

Lakáshitel adóstárssal

Lakáshitel adóstárssal

Lakáshitel adóstárssal igényelhető csak, főleg, mivel ha házastársak igénylik a lakáshitelt, akkor a férjnek vagy feleségnek kötelessége lesz adóstársként szerepelni a hitelben. Amint eldöntötte a házaspár, hogy melyik bank melyik lakáshitel konstrukcióját igényli meg, onnantól fogva az igénylés menete is már közösen működik, mindannyiuk összes okmányára szükség lesz, és minden… Tovább: Lakáshitel adóstárssal»

8 millió forint lakáshitel – mennyi idő alatt?

8 millió forint lakáshitel – mennyi idő alatt?

8 millió forint lakáshitel igénylése viszonylag alacsony összeg, az igénylése általában az első papír leadásától a folyósításig reálisan egy hónap, vagy körülbelül hat hét. sok pénzintézet gyors lakáshitelt és egyszerű ügyintézést ígér, de lássuk be, egyetlen igénylés sincs tökéletesen leadva. Mindig lehet egy-egy kitöltésbeli hiba, vagy hiánypótlás, és ezeknek a… Tovább: 8 millió forint lakáshitel – mennyi idő alatt?»

Lakáshitel szerződés minta – hogy néz ki?

Lakáshitel szerződés minta – hogy néz ki?

Lakáshitel szerződés minta elérhető a bankok fiókjaiban. Ha eldöntöttük már, hogy lakáshitelre van szükségünk, akkor mindenképpen érdemes több bank fiókjába is befáradni, hogy megismerhessük a legfrissebb kondíciókat, hirdetményeket, és megnézzük, hogy is néz ki pontosan egy lakáshitel szerződés. A szerződés első része a lakáshitel igénylők személyes adatainak okmányokból való felvitele…. Tovább: Lakáshitel szerződés minta – hogy néz ki?»

Lakáshitel igénylés feltételei

Lakáshitel igénylés feltételei

Lakáshitel igénylés feltételei 2013-ban is hasonlóak, mint az előző években, azonban nagyon fontos tudni, hogy hiába egyszerűsödött le már a lakáshitel felvétele, a feltételeknek még mindig keményen meg kell felelni. Léteznek úgynevezett K.O. kritériumok, melyek a lakáshitel felvételéhez elengedhetetlenek, és ezek nélkül törvénybe ütköző lenne lakáshitelt folyósítania a banknak. Ilyen K.O. kritérium… Tovább: Lakáshitel igénylés feltételei»

Ki vehet fel lakáshitelt?

Ki vehet fel lakáshitelt?

A lakáshitel felvételének feltételei minden pénzintézetnél más és más, de van néhány olyan alap kitétel, mely a legtöbb esetben olyan kritérium, melynek kötelezően meg kell lennie, és a amelyek a hiánya még a lakáshitel igénylését semmi engedi meg. Mindenképpen minden lakáshitel igénylőnek nagykorúnak kell lennie és cselekvőképesnek. A lakáshitel igénylőnek… Tovább: Ki vehet fel lakáshitelt?»

Lakáshitel kezessel – így 2013-ban is egyszerűbb!

Lakáshitel kezessel – így 2013-ban is egyszerűbb!

Lakáshitel kezessel igényelve nagyobb eséllyel igényelhető. Lakáshitel kérelem benyújtásánál a bankok megvizsgálják a hitelben szereplők vagyoni helyzetét is. Ilyenkor dől el, hogy mekkora összegű hitelt fog az igénylő kapni, mekkora futamidővel és milyen havi törlesztő részlettel. Ha az adós anyagi lehetőségei nem adnak elég biztonságot a banknak ahhoz, hogy folyósítsanak,… Tovább: Lakáshitel kezessel – így 2013-ban is egyszerűbb!»

Lakáshitel szerződés tartalma – mit írunk alá?

Lakáshitel szerződés tartalma – mit írunk alá?

Mit is tartalmaz egy lakáshitel szerződés? Milyen kritériumok, milyen szabályok vannak benne, mit is írunk alá? A lakáshitel szerződés az után készül el, miután minden – az igényléshez szükséges – dokumentum le lett hiánytalanul adva. A lakáshitel szerződés tervezete azon dokumentumok alapján készül el, melyet vagy személyesen lehet megtekinteni, vagy… Tovább: Lakáshitel szerződés tartalma – mit írunk alá?»

Lakáshitel egyedülállóknak

Lakáshitel egyedülállóknak

Lakáshitel egyedülállóknak is igényelhető, nem kell feltétlenül párban felvenni a hitelt. Több féle eshetőség is van, a két leggyakrabbat nézzük most át. Amennyiben nőtlenek, vagy férjezetlenek vagyunk, és egyedül költöznénk be az kívánt ingatlanba, de nincs rá pénzünk, akkor nyilvánvalóan a lakáshitel az egyedüli megoldás a pénzhez jutáshoz. Attól függetlenül,… Tovább: Lakáshitel egyedülállóknak»

1. oldal 1 oldalból1
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752