Cikkek a(z) Költségei és Első lakáshitel kategóriából

A lakáshitel felvétel költségei minden esetben pénzintézetfüggők. Minden esetben attól függ, hogy mennyi és milyen fedezetet kívánunk biztosítani a hitel felvételéhez, valamint, hogy mekkora jövedelemmel rendelkezünk. A lakáshitel felvétel költségei függnek még a hitelben szereplő adósok, adóstársak rendszeres jövedelmétől is, hiszen minél magasabb bevétellel, fizetéssel rendelkezünk, a banknak annál kisebb kockázatot kell vállalnia, így alacsonyabb kamattal tudja részünkre folyósítani a lakáshitelt.

A lakáshitel törlesztése bizony komoly anyagi teher lehet!

A lakáshitel törlesztése bizony komoly anyagi teher lehet!

Sajnálatos módon sokan esnek bele abba a kellemtelen csapdába, hogy egy idő után már nem tudják fizetni a meglévő lakáshitelüket. A minden hónapban jelentkező törlesztő részlettel könnyen el lehet maradni, amit a bankok nem nagyon szeretnek. Ilyenkor akár maga az ingatlan is veszélybe kerülhet, hiszen a bank valamilyen formában vissza… Tovább: A lakáshitel törlesztése bizony komoly anyagi teher lehet!»

Lakáshitel induló költségek

Lakáshitel induló költségek

Lakáshitel induló költségei igen változóak lehetnek. Mint ahogy itt a többi cikkben is írjuk ahány bank annyi konstrukció, minden ügylet és ügyfél más és más, nincs standard egyfajta hitel egyfajta díjakkal és kamatokkal. Mindig az adott konstrukciótól és az adott ügyfél és annak anyagi helyzetétől függ egy lakáshitel díjazása és… Tovább: Lakáshitel induló költségek»

4 millió forint lakáshitel

4 millió forint lakáshitel

4 millió forint lakáshitel felvétele nem olyan bonyolult és hosszadalmas, mivel viszonylag közepes összegről van szó. Azonban attól függ, hogy ezt a 4 millió forint lakáshitelt mire szeretnénk elhasználni, ugyanis több lehetőség közül választhatunk: ekkora összegből felújíthatjuk, bővíthetjük, korszerűsíthetjük a már meglévő lakásunkat, házunkat,  vehetünk belőle építési telket, nyaralót vagy… Tovább: 4 millió forint lakáshitel»

Lakáshitel értékbecslés

Lakáshitel értékbecslés

Lakáshitel felvételekor elengedhetetlen, hogy a jelzálognak szánt ingatlan értékbecslését a bank elvégeztesse vagy egy saját szakemberrel, vagy egy külső ingatlan becsüs céggel. A lakáshitel értékbecslését ki kell fizetnünk, ha csak nem a bank állja. Általában ingatlanfüggő az ára, de 30-40 ezer forint körül alakul. Ha a lakáshitel megigényeljük, és leadtunk hiánytalanul… Tovább: Lakáshitel értékbecslés»

Lakáshitelek önerővel

Lakáshitelek önerővel

A lakáshitelek többsége csak önerővel igényelhető – ez a bankok egyik alapkövetelménye a legtöbb esetben. Csak igen speciális esetekben fér bele egy-egy kivételes, egyedi lakáshitel igénylésnél, hogy az önerőtől a bank eltekintsen. Az önerő mértéke változó, nagyon sok mindentől függ, az ügyfél anyagi helyzete, valamint a jelzálognak szánt ingatlan értéke is… Tovább: Lakáshitelek önerővel»

Lakáshitel költségei

Lakáshitel költségei

Minden lakáshitelnek vannak költségei, valamelyiknek nagyobb, valamelyiknek kisebb. De ingyen lakáshitelt nyilván nem ad egyetlen bank sem. A lakáshitelek költségei általában kimerülnek a kamatokban, és a THM-ben (teljes hiteldíj mutató). A lakáshitelek kamatai igen különbözőek lehetnek, sok mindentől függ, hogy az adott hitel kamata milyen értékű lesz. Első körben a lakáshitel… Tovább: Lakáshitel költségei»

Lakáshitel THM

Lakáshitel THM

Minden lakáshitelnek van THM-je, mely a teljes hiteldíj mutatónak a rövidítése. A hitel díja többféle is lehet, a mértéke pedig pláne, hiszen bankfüggő, hogy ők mekkora THM-et számítanak fel egy adott lakáshitel felvételekor. A THM nemcsak a banktól, hanem a lakáshitel konstrukciótól is függ. A THM-be beletartozik a lakáshitel bírálati költsége,… Tovább: Lakáshitel THM»

Lakáshitel induló költségek nélkül

Lakáshitel induló költségek nélkül

Lakáshitel induló költségek nélkül is igényelhető bizonyos esetekben, hiszen a bankok sokszor akcióznak úgy egy lakáshitel konstrukciót, hogy az induló költségeket részben vagy akár teljesen elengedik. De mikor lehetséges ez? Ki jár ezzel jól. Ha alaposan megvizsgáljuk a dolgot, akkor a bankok általában két eshetőséget ajánlanak fel, ezekből kellene az… Tovább: Lakáshitel induló költségek nélkül»

Lakáshitel olcsón

Lakáshitel olcsón

Lakáshitel olcsón is elérhető már, a kamatok viszonylag alacsonyak, és megannyi akció és támogatás biztosítja a lakáshitel felvevőt abban, hogy még időben megtalálja a számára legmegfelelőbb lakáshitel konstrukciót. Olcsó lakáshitelhez alacsony kamat is kell, melyhez jelenleg minden adott, hiszen a Magyar Nemzeti Bank jelenleg történelmi rekord alacsonyságban tartja az alapkamatot,… Tovább: Lakáshitel olcsón»

Lakáshitel díjkalkulátor

Lakáshitel díjkalkulátor

Lakáshitel díjkalkulátor használatával megtudhatjuk, hogy az adott lakáshitel felvételéhez akkora alaptőke, mekkora önerő vagy milyen jelzálogként szánt ingatlan fedezet szükséges. Ha egy igénylőnek lakáshitelre van szüksége, akkor először is, tudnia kell pontosan, hogy mekkora összeget szeretne felvenni, mekkora összegre van szüksége és be kell járnia néhány bankfiókba, hogy megtudakolja, hogy… Tovább: Lakáshitel díjkalkulátor»

1. oldal 8 oldalból12345...Utolsó »
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752