0

Lakáshitel olcsón

Lakáshitel olcsón is elérhető már, a kamatok viszonylag alacsonyak, és megannyi akció és támogatás biztosítja a lakáshitel felvevőt abban, hogy még időben megtalálja a számára legmegfelelőbb lakáshitel konstrukciót. Olcsó lakáshitelhez alacsony kamat is kell, melyhez jelenleg minden adott, hiszen a Magyar Nemzeti Bank jelenleg történelmi rekord alacsonyságban tartja az alapkamatot, így a bankok, és hitelintézetek is képesek alacsonyabb kamattal adni a lakáshitelt.

Ha ez nem lenne elég, akkor az államon által részesülhetünk az állami kamattámogatott lakáshitel programban, melynek a lényege, hogy néhány az állam és a bank által megszabott feltétel mellett, az igénylő kamattámogatásban részesül, mely támogatás nagyságától függően 3-5% is lehet, így a havi törlesztő részlete akár tízezres nagyságrenddel is alacsonyabb lehet. Ha pedig gyereket vállal, akkor minél több gyermeke van, annál magasabb lesz az állami kamattámogatás.

 

Lakáshitelhez olcsón is hozzájuthatunk

Lakáshitelhez olcsón is hozzájuthatunk

A lakáshitel másképp is lehet olcsó: mivel a hitelezés úgy látszik, hogy lassan de biztosan újra beindul, így a bankok és hitelintézetek elkezdtek egymással versenyezni, és egymás után találják ki az újabb és újabb, csábítóbbnál csábítóbb lakáshitel akciókat. Van olyan bank ahol az igénylés szinte teljesen ingyenes – már eleve ezen százezres nagyságrendben tudunk spórolni.

Van olyan bank, ahol pedig az igénylés költségeit nekünk kell állnunk, azonban a kedvező konstrukció által, ha az általuk szabott bankspecifikus kritériumoknak megfelelünk, akkor kedvezményesen igényelhetjük a lakáshitelt. Ilyen lehet, pl. ha leszerződünk velük legalább havi két csoportos beszedési megbízásra, vagy ha be tudunk esetleg vonni egy második ingatlant is a hitelügyletbe. Bármelyik konstrukciót is választjuk, az egyik olcsó lakáshitelt szinte biztosan eredményesen fogjuk tudni megpályázni – érdemes minél hamarabb nekilátni.

 

  
Iktatva: Költségei, Lakáshitel feltételei, Lakáshitelek, Lakásvásárlási hitelek, Támogatott lakáshitel Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752