Cikkek a(z) Támogatott lakáshitel és Első lakáshitel kategóriából

Otthonteremtési kamattámogatás bizonyos feltételek teljesülése mellett vehető igénybe használt lakás vételére vagy felújítására, valamint új lakás építésére illetve vásárlására lakáshitel felvétele esetén. Kamattámogatott lakáshitel felvétele esetén az otthonteremtési kamattámogatás mértékét a mindenkori állampapírhozam értéke alapján kalkulálják, mely az évek és gyermekek számának függvényében 2013-ban legkevesebb 30%, de akár 70% is lehet.

Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?

Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?

A lakáscélú támogatásról szóló legfrissebb rendelet tavaly év végén, decemberben látott napvilágot, miszerint a lakáshitellel rendelkezők, ez évtől egy olyan – eddig nem látott és nem ismert – cafeteria formát választhatnak maguknak, mellyel ha élnek, akkor a munkáltatójuk fizeti a lakáshitelüket – persze a cafeteria keret erejéig. Igen nagy kedvezményről… Tovább: Lakáscélú támogatás rendelet – hány %?»

Lakáshitel kamattámogatás – ezreket nyerhetünk!

Lakáshitel kamattámogatás – ezreket nyerhetünk!

Már igényelhető a kamattámogatás lakáshitelre. Minél több gyermekkel rendelkezünk annál nagyobb állami támogatásra számíthatunk. A magyar állam nem közvetlenül utal át minden hónapban támogatást a lakáshitelt felvevőknek, hanem a jogosultaknak nyújt kamatkedvezmény a bankokon át közvetve. A lakáshitel kamata a jegybanki alapkamathoz igazodik, erre jön rá a kereskedelmi bankok kamata, plusz… Tovább: Lakáshitel kamattámogatás – ezreket nyerhetünk!»

Fészekrakó lakáshitel program – megéri igényelni!

Fészekrakó lakáshitel program – megéri igényelni!

A fészekrakó lakáshitel konstrukció most is igényelhető még, igen népszerű, és elég sokan is választják. Csak forint alapon igényelhető, devizában nem! A fészekrakó hitel esetében a minimálisan felvehető hitelösszeg 1 millió forint, a maximális pedig a megvásárlásra kerülő ingatlan vételárának, vagy építési összköltségének a 70%-a. Ha a megvásárlásra kerülő ingatlan… Tovább: Fészekrakó lakáshitel program – megéri igényelni!»

Lakásvásárlási hitel közszolgáknak – alacsony kamatokkal!

Lakásvásárlási hitel közszolgáknak – alacsony kamatokkal!

Lakásvásárlási hitel közszolgáknak hamarosan minden közalkalmazottnak elérhetővé válik. Ennek a hitelnek a lényege, hogy kamatkedvezménnyel segíti a közalkalmazottaknak saját lakáshoz jutni a kormány. A kamattámogatott lakáshitel felvételének egyik feltétele, hogy a lakáshitel igénylő magyar állampolgár, aki a magyar közfoglalkoztatásban dolgozik, mint “közszolga”. Eddig neki külön még nem volt lakáshitel kitalálva,… Tovább: Lakásvásárlási hitel közszolgáknak – alacsony kamatokkal!»

Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!

Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!

A lakáshitel támogatási program lényege, hogy egyre szélesebb kör juthasson lakáshitelhez, és ennek köszönhetően saját lakáshoz vagy házhoz is. Minél többen igénylik a lakáshitelt, annál több saját tulajdonú ingatlan lesz, és ennek köszönhetően az ingatlan piac is fel tud pörögni. Aki most szeretne lakáshitelhez jutni az többszörösen is jól jár…. Tovább: Lakáshitel támogatási program – most érdemes igényelni!»

Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?

Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?

Lakáscélú hitelek közül alapvetően két fajtát különböztetünk meg. Az egyik a piaci alapú lakáshitel, mely kamatozását tekintve az éppen aktuális pénzpiaci helyzet határozza meg azt, hogy a lakáshitel kamata mekkora lesz. A pénzpiacok mozgásának és a magyar gazdaság teljesítményének függvényében határozza meg a monetáris tanács az irányadó alapkamat lábat, melyhez… Tovább: Lakáscélú hitelek összehasonlítása – melyik a jobb?»

Lakáscélú hitelek jellemzői – alacsony kamatok!

Lakáscélú hitelek jellemzői – alacsony kamatok!

Lakáscélú hitelek jellemzői közül azokat soroljuk fel, melyek mint lakáshitel típus általános jellemzői. A lakáshitelek önmagukban jelzáloghitelek is egyben. Tehát mindenképpen szüksége lesz a lakáshitel igénylőjének egy ingatlan fedezetre, melynek mindenképpen a földhivatal által igazoltan tehermentesnek kell lennie.Nagyon fontos az is, hogy az ingatlan elhelyezkedésétől függően a lakáshitel összege az… Tovább: Lakáscélú hitelek jellemzői – alacsony kamatok!»

Lakáscélú hitelek állami támogatással – 2-3% kamatkedvezmény!

Lakáscélú hitelek állami támogatással – 2-3% kamatkedvezmény!

Lakáscélú hitelek állami támogatással igényelhetők már most! A lakáshitelek közül választhatunk piaci kamatozásút, vagy államilag kamattámogatott verziókat. A piaci kamatozású lakáshitel lényege, hogy mindig az aktuális az MNB által közzétett irányadó alapkamathoz van mérve a lakáshitel kamata. De miért hívják piacinak? A pénzpiacok mozgása befolyásolhatja az alapkamat mozgását. És ha… Tovább: Lakáscélú hitelek állami támogatással – 2-3% kamatkedvezmény!»

Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!

Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!

A lakásvásárlási hitelek közül a piaci alapú lakáshitel versenytársa régen a támogatott lakáshitel volt, mely a törlesztés után adókedvezményt adott. Ez a típusú támogatás mára már megszűnt, és a helyébe lépett az állami kamattámogatott lakáshitel, mely esetében az állam közvetve, a bankokon keresztül ad kamattámogatást. A kamattámogatás mértéke mindig az… Tovább: Lakásvásárlási hitel adókedvezménye – újra!»

Lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak – adókedvezménnyel

Lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak – adókedvezménnyel

A kedvezményes lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak is hamarosan elérhető lesz. A közalkalmazotti lakáshitel lényege, hogy az állami foglalkoztatású dolgozók is részesülhessenek olyan lakáshitelben melynek kedvezőbb a kamata az állami kamattámogatásnak köszönhetően. Ha a hitel kamata alacsonyabb, akkor a havi törlesztő részlete is kisebb lesz. A közalkalmazotti lakáshitel fordítható új, vagy használt lakás vagy… Tovább: Lakásvásárlási hitel közalkalmazottaknak – adókedvezménnyel»

1. oldal 22 oldalból12345...1020...Utolsó »
Első lakáshitel 2014
Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | MNB regisztrációs szám: 113080142752